Yunet
 

Sport

Održan humanitarni turnir u malom fudbalu „Sombor za Kosmet“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. april 2022. • 00:00 •

Održan humanitarni turnir u malom fudbalu „Sombor za Kosmet“

Fondacija “Delije“ je proteklog vikenda u Somboru organizovala humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Sombor za Kosmet“. Na turniru koji je organizovan na terenu SC “Soko” učestvovalo je 24 ekipe.

Pehar za prvo mesto je osvojila ekipa „Spartak Moskva“ sa svojom borbenošću i trudom osvojili su i sliku. Pehar i puzle za drugo mesto su osvojili mladi fudbaleri pod nazivom „Barsa“ dok su treće mesto zauzeli momci iz ekipe „Čonoplja“, oni su takođe kući otišli sa puzlama i peharom. Na turniru se najbolje pokazao mladi igrač Anđelko Pavlović iz drugoplasirane ekipe „Barsa“ i dobio je pehar za najboljeg igrača. Po rečima publike i učesnika turnir je protekao u prelepoj sportskoj i takmičarskoj atmosferi. Na turniru je prikupljeno oko 300 000 dinara za narod i svetinje na Kosovu i Metohiji.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju svim učesnicima i svim sponzorima koji su pomogli da sakupe sredstva kojima će se pomoći našem narodu iz južne pokrajine.

„Fondacija Delije“ već dugi niz godina organizuje ovaj turnir kao deo Vaskršnje akcije za naš narod na Kosovu i Metohiji. Očekivanja su da ovaj turnir postane tradicionalan u našem gradu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena