Yunet
 

Sport

Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor na 9. SOŠOV-u

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. maj 2022. • 00:00 •

Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor na 9. SOŠOV-u

Gimnazija „Veljko Petrović“ iz Sombora je imala 32 predstavnika na 9. SOŠOV-u koji se održavao u periodu od 19. do 23. maja u Zrenjaninu.

U društvu najtalentovanijih mladih sportisti iz Vojvodine ostvareno je nekoliko zapaženih rezultata:

Trenutna najuspešnija ekipa somborske Gimnazije je i ovde potvrdila kvalitet. Muški atletičari su osvojili ekipno prvo mesto i to u sastavu : Nikola Boca, Oliver Petraković, Aleksandar Negovanović, Mihajlo Katanić, Miloš Maksimović, Stefan Marić i Gregor Sekulić. Selektor atletičarskih ekipa je Milan Marić, a njemu je savetima pomagala penzionisana profesorica Mira Trifunov.

Druga mesta su osvojile ekipe atletičarki i gimnastičarki. Žensku atletičarsku ekipu činili su : Bojana Vujasinović, Nikolina Šarčanski, Ivana Lovrić, Tamara Milović, Martina Đurković, Tara Gojković i Lana Radić. Žensku gimnastičarsku ekipu činili su: Mila Prijić, Doroteja Šerko, Teodora Topalov i Ana Knežević. Ekipu je predvodila Dragana Šarčanski.

Na pojedinačnom takmičenju iz karatea bronzanu medalju osvojila je Tamara Vučković učenica sportskog smera Gimnazije. Isti uspeh postigao je Vojin Vitković na džudou.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad