Yunet
 

Sport

FK „Radnički 1912“ sa mlađim selekcijama u sezoni 2021/22

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 2. jun 2022. • 00:00 •

FK „Radnički 1912“ sa mlađim selekcijama u sezoni 2021/22

I mlađe selekcije somborskog srpskoligaša igraju ovog vikenda završnice svojih takmičenja za ovu sezonu. Omladinska, kadetska i pionirska ekipa FK “Radnički 1912“ takmiče se u Vojvođanskim ligama Sever.

Posle odigranih 22.kola u Omladinskoj ligi Sever „Radnički 1912“ je sredinom aprila, završio na 7. mestu na tabeli i posle nastavio takmičenje u Play outu. Pred poslednje kolo koje se igra u subotu „Radnički 1912“ je na sigurnom 2.mestu tabele Play out. Ostvareno je 5 pobeda i 1 poraz i ostao je za kraj još susret u Novom Sadu sa ekipom „Prof. Bolesnikov“.

Kadetska ekipa somborskog kluba je takmičenje završila na 6.mestu i stekla pravo da igra u Play ofu. U šest odigranih kola ostvareno je 5 pobeda i 1 nerešen rezultat i zauzeta je druga pozicija na tabeli pred utakmicu poslednjeg kola u kojoj se igra u subotu u Novom Sadu sa ekipom „Prof. Bolesnikov“. Prvak lige je verovatno „Kabel“ koji ima 3 boda više i igra sa poslednjom ekipom na tabeli, ali mora se priznati uspešna sezona za kadete FK „Radnički 1912“.

Pionirska ekipa somborskog kluba je završila takmičenje prošlog vikenda. Vojvođansku ligu Sever završili su na visokom 4.mestu sa osvojenim 51 bodom . Ostvareno je 16 pobeda , 3 nerešena rezultata i 5 poraza.

Trener i koordinator rada sa mlađim kategorijama u „Radničkom 1912“ Damir Vuković sa svojim saradnicima Goranom Vidakovićem, Milošem Mijićem i Blaškom Milojem ima čime da se ponosi u protekloj fudbalskoj sezoni a ujedno poziva dečake i devojčice koje vole fudbal da se upišu u Školu fudbala „Radnički 1912“. Upis je u toku.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena