Yunet
 

Sport

Najbolji somborski atletičari na prijemu kod gradonačelnika

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 2. jun 2022. • 00:00 •

Najbolji somborski atletičari na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković i članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva, Antonija Nađ Kosanović priredili su prijem za članove Atletskog kluba „Maraton“. Razlog je naravno izvanredni rezultati mladih sportista koji su u dresovima kluba, a i svoje škole ostvarili izuzetne rezultate na republičkim i pokrajinskim takmičenjima.

Gregor Sekulić, Aleksandar Negovanović, Stefan Marić, Miloš Maksimović, Mihajlo Katanić, Nikola Stanković i Dejan Topić, treneri Milan Marić i legenda somborske atletike Mira Trufunov, su prvo na 9. Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine, održanoj u Zrenjaninu, branili boje Gimnazije „Veljko Petrović“ i osvojili ekipno zlato u muškoj konkurenciji. Mladi atletičari su samo nekoliko dana kasnije osvojili titulu ekipnog prvaka Srbije za mlađe juniore u Sremskoj Mitrovici.

Gradonačelnik Ratković je uz čestitke mladim sportistima najavio da će Grad Sombor nastaviti da ulaže napore kako bi se sportistima obezbedilo što kvalitetnije okruženje u kojem će njihov vredan i požrtvovan rad biti adekvatno vrednovan.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena