Yunet
 

Sport

Fudbalski klub „ŽAK“ organizovao 2. Memorijalni turnir u fudbalu „Mile Resanović“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. jun 2022. • 00:00 •

Fudbalski klub „ŽAK“ organizovao 2. Memorijalni turnir u fudbalu „Mile Resanović“

U čast dugogodišnjeg trenera i sportskog radnika Fudbalski klub „ŽAK“ organizovao je proteklog vikenda turnir u fudbalu pod nazivom „Mile Resanović“. Na stadionu kraj pruge u dva dana takmičila se 31 ekipa sa više od 350 fudbalera starosti od 2009. do 2014. godišta.

Predsednik FK „ŽAK“ je istakao veliko zadovoljstvo što se ovakav turnir održava po drugi put i što će sigurno prerasti u tradiciju. Važno je istaći to što se organizuje pod imenom jednog divnog čoveka koji je dao ogroman doprinos somoborskom fudbalu uopšte i što su čelnici Grada i Sportskog saveza dali veliku podršku. FK „ŽAK“ od pre par godina postaje odličan primer dobrog rada posebno sa najmlađim generacijama.

Turnir se igrao dva dana i zbog velikog broja turnira u istom terminu veći deo ekipa je bio iz somborske opštine
S2 izjave – potpisi Slavko Antić FK „Radnički 1912“, Damir Vuković „Radnički 1912“, Mladen Kekić FK „Oranž“, Dejan Žakić FK „Spektar“ i Mladen Vuković FK „Internacional“.

Ovaj turnir ostaće svim fudbalerima u sećanju pre svega kao dobro druženje i zabava, koja je na kraju nekome donela i pehare i medalje. Ali svi treneri su priznali da rezultat nije bio u prvom planu na ovom turniru, koji je pravi primer kako se organizuju ovakve sportske manifestacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena