Yunet
 

Sport

Druga liga Srbije vaterpolo – VK “Polet” : VK “Taurunum” 11: 14

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 25. jul 2022. • 00:00 •

Druga liga Srbije vaterpolo – VK “Polet” : VK “Taurunum” 11: 14

Vaterpolisti “Poleta” iz Sombora u prvom kolu su očekivano savladali po kvalitetu slabiju ekipu iz Sente, ali u drugom su bili domaćini ekipi iz Zemuna koja važi za favorite u ovoj grupi i želi plasman u viši rang takmičenja.

“Taurunim” je to i pokazao već na početku susreta koji se odigrao u subotu na GK “Štrand” u Somboru. Posle dve odigrane četvrtine, koje su završene sa 5 : 2 i 3 : 1 za goste, videlo se zašto je zemunska ekipa favorit. U drugom delu tim Saše Balaše je odigrao mnogo bolje ali nije mogao da stigne prednost od 5 golova. Treći deo je završen sa 4 : 4 a četvrti deo dobijaju sa 4 : 2 za konačnih 11 :14 za “Taurunum”. Ekipi iz Zemuna je ovo druga pobeda i na prvom su mestu u grupi A Druge lige. Na 2 i 3.mestu su “Polet” i “Vračar” sa 1 pobedom i 1 porazom dok je poslednja”Senta” sa dva poraza.

“Polet” narednog vikenda igra upravo u Beogradu protiv ekipe “Vračar”.

U drugoj grupi “Požarevac” je prvi sa maksimalnim učinkom, “Paraćin” i “Kraljevo” imaju po tri boda, dok je ekipa “Goč” bez bodova.

Za VK “Polet” – Damjanović A., Konstantinović D.,Cvjetinčanin L., Čabrilo D., Stanojčić N. , Šešević D. , Mrkailo M., Andrin G. Nastasić D. , Aleksić N., Marinković N. , Silađev S. , Vismeg D., Zagorac D.

Za VK “Taurunum” – Vićentijević S., Orelj M., Jović P., Ljubenović Đ., Nikolić Ž., Dragišić Ž., Cvetković F., Kecojević A., Jovanović V., Pantović L., Timotić M., Vukazić V., Đokić D. i Ćosović J.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena