Yunet
 

Sport

“Beach voley” startuje za vikend u centru grada

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. avgust 2022. • 00:00 •

“Beach voley” startuje za vikend u centru grada

Prošle godine iz određenih razloga, letnji beach voley turnir je organizovan u Somboru na Gradskom kupalištu “Štrand”, ali organizatori Sportski savez Grada Sombora i SC “Soko” su odlučili da se ove godine ovaj atraktivni turnir vrati u centar Grada i bude bliži svim somborcima.

Miloš Aleksić iz Odbojkaškog kluba “Sombor” i najveći “krivac” u tome zašto je Sombor organizator ovakvog turnira, najavljuje pravi spektakl je na turniru će učestvovati trenutno najbolji odbojkaški na pesku u Srbiji, reprezentativci u muškoj i ženskoj konkurenciji a biće i takmičara iz Regiona.

„Da, vratili smo odbojku na pesku u centar grada. Prošle godine jeste bilo na “Štrandu” ali evo ponovo smo tu. Za razliku od 2019. godine postavićemo jedan teren, a ne dva. Mislimo da će biti bolje i atraktivnije ovako. Somborci će videti najbolje juniore i seniore Srbije u ovom sportu, a imamo prijave i nekoliko ekipa iz inostranstva, tako da nas očekuje izuzetan turnir. Igra se dva dana, subota i nedelja od 12 časova, pa do kasno u noć. Posebno smo poznati po tome što organizujemo turnir i noću, što privlači odbojkaše da dođu na naš turnir“, ističe Miloš Aleksić, OK “Sombor”.

Posebna atrakcija ovog sportskog događaja je uvek takmičenja amatera, koje iz godine u godinu ima sve veći broj prijavljenih ekipa.

„Od ponedeljak do srede je rekreativni turnir, koji će biti i ove godine međunarodnog karaktera. Prijavljen je veliki broj ekipa i stvarno očekujemo pravi spektakl tih dana. Poznati smo kao dobri domaćini, Grad Sombor i Sportski centar “Soko” su se potrudili i ove godine i mislim da će turniri biti nezaboravni. Pozivam još jednom sve somborce da kao publika daju poseban doprinos svim ekipama u ostvarivanju dobrih rezultata“, završava Miloš Aleksić, OK “Sombor”.

Podsetimo još jednom subota i nedelja 6. i 7. avgust su rezervisani za profesionalni turnir, a od ponedeljka do srede na terenu ispred Gradske kuće takmiče se amaterske ekipe.

Mečevi će počinjati oko 12 časova, a završavati kasno u noć, svaki dan.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena