Yunet
 

Sport

Somborskim rukometnim klubovima raspored napravljen, ali se još ne zna početak takmičenja

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. avgust 2022. • 00:00 •

Somborskim rukometnim klubovima raspored napravljen, ali se još ne zna početak takmičenja

Rukometni klubovi Prve i Druge lige iz somborske opštine dobili su rasporede ligaških takmičenja ali ne i tačan datum početka takmičenja.

ŽRK “Ravangrad” se i ove godine, takmiči u Prvoj ligi Vojvodina. Prošla sezona je završena na 11.pretposlednjem mestu, 8 bodova ispred ekipe “Mokrin” a bod manje iza desetoplasirane ekike “Laki” iz Crvenke. Svi ljubitelji sporta, a posebno rukometa očekuju bolju sezonu za sigurno najmlađu ekipu u Ligi. Na samo početku raspored je povoljan. U prvom i drugom kolu somborke su domaćini, prvo ekipi “Krule” iz Sivca a zatiim “Spartaku” iz Debeljače. Ponovimo još jednom takmiči se 12 ekipa, prvak prelazi u saveznu Super B ligu, a poslednje plasirani u niži rang.

Rukometni klub “Sombor” se ove godine priključio ekipi “Dalmatinac” iz Riđice u drugolišakom rangu. Po objavljenom rasporedu “Sombor” je u 1.kolu domaćin ekipi koja je takođe nova u ovom rangu a to je Rukometna akademija “Dinamo” iz Pančeva. Ekipa “Dalmatinac” iz Riđice novu sezonu počinje gostovanjem, ekipi “Dolovo”.

Opštinski derbi ljubitelji rukometa moći će da vide u 4.kolu u Riđici.

Po obaveštenju iz Rukometnog savez Srbije, izvlačenje parova u trećeligaškoj rukometnoj konkurenciji biće realizovano po završetku prijava zainteresovanih učesnika. Kada se to završi odrediće se i datumi početka ligaških takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad