Yunet
 

Sport

KK „Dunav“ Bezdan i KK “Sombor” na Prvenstvu Vojvodine u mini kajaku

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. avgust 2022. • 00:00 •

KK „Dunav“ Bezdan i KK “Sombor” na Prvenstvu Vojvodine u mini kajaku

Takmičari KK „Dunav“ Bezdan su učestvovali ovog vikenda na Prvenstvu Vojvodine u mini kajaku, koje je održano 6. avgusta u Apatinu . Bezdanci su veslali u 8 trka, i u svih osam su bili prvi. U dve trke su imali 2 posade, i ova druga je bila druga u cilju.

Zlane medalje su osvojili u MK1 : Leona Kiš (9god), Lea Rica ( 11god), Oliver Bezdan (11god), Sebastian Štaub (12god), dvosed MK2 Daniel Kantor – David Dojić (11god) i Tea Kolar – Andrea Fica (12god), kao i četvorosedi MK4 – Oliver Bezdan – Sebastian Štaub – David Bojić – David Kovačević (12god) i Andrea Fica – Lea Rica – Emina Bojić – Tea Kolar . Srebrne medalje su osvojili u MK 1 Emina Bojić (11god) i Daniel Kantor (11god).

Ovi rezultati su bili dovoljni za 2.mesto u ekipnoj konkurenciji.

Na takmičenju je učestvovao i Kajak klub „Sombor“, koji je osvojio tri medalje. Srebrne su osvojile Una Bošnjak u MK 1 i u MK 2 Anastasija Kostić i Milica Bosnić, dok je Anastasija Kostić osvojila još bronzu u MK 1 Na takmičenju koje je organizovao Kajak kanu saveza Vojvodine i Kajak kanu kluba „Panonija“ iz Apatina. učestvovalo je 15 klubova, sa preko 300 takmičara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena