Yunet
 

Sport

Grad Sombor nastavlja sa ulaganjima i modernizacijom sportskih objekata u Stanišiću i Kljajićevu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. avgust 2022. • 00:00 •

Grad Sombor nastavlja sa ulaganjima i modernizacijom sportskih objekata u Stanišiću i Kljajićevu

Predsednik Skupštine grada Zoran Rus i članica Gradskog veća za oblast omladine, sporta, dece i zdravstva Antonija Nađ Kosanović ove nedelje posetili su radove na modernizaciji sportskog objekta fudbalskog stadiona u Stanišiću.

Kao što znamo Fudbalski klub “Stanišić” je prošle sezone postao član Trećeg saveznog fudbalskog ranga Srpske lige Vojvodina. Gradska uprava je vrlo brzo pred početak sezone otpočela i završila radove na izgradnji novih tuševa i toaleta u svlačionicama. Takođe urađene su nove električne instalacije, kao i vodovodna i kanalizaciona mreža, nakon čega su sledili keramičarski radovi. Pored ovih rekonstrukcija, novi izgled dobila je sudijska prostorija, a napravljene su i nove tribine, ograde i zaštitne mreže iza golova.

Prilikom posete Stanišiću predsednik Skupštine grada, najavio je da će Grad i u narednom periodu nastaviti sa ulaganjima u sportske objekte, kako bi se sportistima obezbedili najbolji uslovi za postizanje vrhunskih rezultata. Takođe, istakao je da su u toku i radovi na rekonstrukciji tribina na stadionu FK „Kordun“ u Kljajićevu gde sledi izlivanje betonaže, nakon čega će da se montiraju nove čelične tribine sa drvenim elementima, koje će biti raspoređene u tri reda, ukupnog kapaciteta do 200 gledalaca. U planu je da se tokom naredne godine uradi i nadstrešnica na ovim tribinama rekao je predsednik Skupštine grada Soombora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena