Yunet
 

Sport

Najava utakmica Srpske, Vojvođanske i Međuopštinskih lige fudbalske lige Sombor

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. avgust 2022. • 00:00 •

Najava utakmica Srpske, Vojvođanske i Međuopštinskih lige fudbalske lige Sombor

FK “Radnički 1912” je u 03. kolu Srpske lige Vojvodina u subotu 27. avgusta gost ekipe “Tekstilac” u Odžacima. Somborska ekipa je odlično startovala ove sezone i ostvarene su dve pobede. Ipak novi trener Savo Pavičević, jeste dobro pripremio, dosta promenjenu somborsku ekipu i ostvario maksimalni učinak u prva dva kola ali nešto je bilo važnije od rezultata i Uprava kluba i Pavičević su raskinuli saradnju i sada će ekipu u Odžacima voditi sa klupe Igor Radusinović do tada njegov zamenik. Radusinović je sa ovim timom već dugo i sigurno će se sa puno ambicija ući o ovaj ZapadnoBački derbi. Ekipe se dobro poznaju i obe žele visoki plasman u Srpskoj ligi. Publika u Odžacima će sigurno videti dobru utakmicu između treće i petoplasirane ekipe trenutno na tabeli.

Ekipa “Stanišić” nije dobro počela debitantsku sezonu i nalazi se posle dva kola na začelju tabele, Uz “Tisu” su jedina ekipa bez bodova u ligi, ali mora se reći da je sezona tek počela i ima dosta da se igra. Uprava kluba se nada da će vremenom ekipa pokazati zašto je onako superiornu osvojila Vojvođanski sever prošle sezone. U nedelju 28. avgusta u Stanišiću je gost ekipa “Kabel” iz Novog Sada koja je prošle sezone ispala iz Prve lige u kojoj je bila tri sezone. Pravi izazov i prilika za dobru utakmicu i popravljanje utisaka iz prethodna dva kola.

Obe utakmice se igraju sa početkom u 16:30 minuta.

Srpska liga Vojvodina, 3. kolo, 27./28. avgust 16.30h

Subota 27.08.2022.
“Omladinac” NB : “Borac” Š
“Jedinstvo” : ”Hajduk 1912”
“Bačka” : “Bečej 1918”
“Dinamo 1945” : “Radnički”
“Naftagas” : “1.maj Ruma”
“Tekstilac” : “Radnički 1912”

Nedelja 28.08.2022.
“Tisa” : “Podunavac”
“Staninšić” : “Kabel”

Jedini predstavnik somborske opštine u Vojvođanskoj ligi Sever, ekipa “Sloga” iz Čonoplje u subotu 27.avgusta u 3. kolu igra u Senti protiv istoimene ekipe. Domaćin je do sada oba susreta izgubio i na začelju je tabele dok “Sloga” ima pobedu i jedan poraz.i na 6.mestu je na tabeli.

Vojvođanska fudbalska liga Sever, 3. kolo, 27./28. avgust 16:30h

Subota 27.08.2022.
“Senta” : “Sloga”
“Krila Krajine” : “Mladost Apa”

Nedelja 28.08.2022.
“Obilić” : “Vrbas”
“Mladost” (T) : “Bratstvo 2019”
“Hercegovac” : “Bajša”
“Radnički 1905” : “Vojvodina” (BG)
“Preporod “: “Bačka 1901”
“Radnički 1918” : “Mladost” (BP)
“Krila Krajine” : “Mladost Apa”

U nedelju su kao obično sve utakmice Međuopštinske lige 1.razred. U 3 kolu izdvojićemo utakmice ekipa koje su do sada ostvarile dve pobede. Vodeći “Dinamo 1923” gostuje u Odžacima,”Omladinac” iz Deronja je gost “Radničkom” u Kupusini, a “Omladinac” sa Bukovca gostuje u Kuli. Četvrta ekipa sa 6 bodova do sada je “BSK” i oni u nedelju gostuju u Telečkoj.

MFL Sombor 1.razred, 3. kolo, 28. avgust 16:30h

“Dinamo 1923” : “Odžaci”
“Radnički” : “Omladinac” D
“Kula” : “Omladinac” B
“Telečka” : “BSK”
“Zadrugar” : “Mladost”
“Terekveš” : “Polet” S
“Polet” R : “Aleksa Šantić”

Ovog vikenda startuje i Međuopštinska liga 2. Razred. U 1. kolu “Somborskog betona” sastaju se u subotu 27.avgusta u Bezdanu “Sport” i “Jedinstvo” iz Ribareva dok u nedelju 28.avgusta u Svetozar Miletiću“ igraju “Jedinstvo Lemeš” i somborski “PIK” , a “Dinamo” u Sonti dočekuje “Graničar” iz Riđice. Sve utakmice počinju u 16:30 minuta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena