Yunet
 

Sport

Odigrana humanitarna fudbalska utakmica veterana ,,Crvene Zvezde“ i Vinarije ,,Vučji Podrum“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 31. avgust 2022. • 00:00 •

Odigrana humanitarna fudbalska utakmica veterana ,,Crvene Zvezde“ i Vinarije ,,Vučji Podrum“

Ekipa veteran Fudbalskog kluba ,,Crvena Zvezda“ predvođena legendama jugoslovenskog fudbala Boškom Đurovskim, Milošem Šestićem, Vladiimirom Petrovićem bila je akter humanitarne utakmice u utorak u Somboru.

“Vinarija Vučji podrum” iz Sombora bila je domaćin i gostima se suprostavila sa ekipom sastavljenom od fudbalskih veterana iz Sombora.

Susret je organizovan zajedničkim dogovorom ekipe fudbalskih veterana “Crvene zvezde”, Vinarije “Vučji podrum” i somborskih fudbalskih veterana, koji su činili ekipu domaćina a sve sa ciljem da se ovom prilikom sakupi humanitarni prilog koji će biti prosleđen Školi za osnovno i srednje obrazovanje sa domom “Vuk Karadžić” u Somboru. Susret je u dogovoru sa svim akterima organizovan bez većeg oglašavanja i pratnje medija.

Treba ipak reći da se na tribinama pored terena okupio veliki broj gledalaca, koji su se dobrovoljnim prilogom ubačenim u kutiju pored terena priključili humanitarnoj akciji. Viđena je zanimljiva utakmica fudbalskih veterana koji su na kraju dobili domaćini.

Vinarija “Vučji podrum” se zahvaljuje svim veteranima kao i svima koji su došli sa srcem na ovaj dogadjaj i priključili se ovoj akciji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad