Yunet
 

Sport

Somaratonci na 2. Vrbaškoj trci i Zemunskom polumaratonu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 6. septembar 2022. • 00:00 •

Somaratonci na 2. Vrbaškoj trci i Zemunskom polumaratonu

Odlične nastupe somborski trkači su imali na 2. izdanju Vrbaške trke koje je održana u nedelju. Preko 200 trkača su se takmičili u trkama na pet i deset kilometara kao i na distanci od jednog kilometra za kategoriju vojske i policije.

Somaratonci su nastupili u glavnim trkama, a najuspešniji je bio Džejms Ins koji je istrčao još jednu odličnu trku ovog puta zauzevši treće mesto u generalnom plasmanu na trci na deset kilometara.

Sjajan nastup imao je i Branislav Katić koji je zauzeo 11. mesto u generalnom plasmanu odnosno prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji. Prva mesta u svojim starosnim kategorijama istrčali su i Mirjana Došen, Vesna Bjelan, Danica Grujić Firanj, dok je Đorđe Rackov završio na trećem mestu u svojoj kategoriji, dok su Mina Bošnjak i Ljerka Vukmirović istrčale trku na pet kilometara.

Iz ARK “Somaraton” obaveštavaju da je istog dana, u Zemunu održan prvi Zemunski polumaraton na kojem je učestvovala članica Somaratona Suzana Filipović koja je istrčala polumaratonsku distancu (21 km) osvojivši prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena