Yunet
 

Sport

2. “Školarac“ zakazan za subotu 10. septembra

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. septembar 2022. • 00:00 •

2. “Školarac“  zakazan za  subotu 10. septembra

Biciklistički klub „LotuSteam“ u subotu, 10. septembra organizuje drugi „Školarac Somborelektra“ povodom početka školske godine.

Kako se navodi u pozivu organizatora, u pitanje u školsko biciklističko takmičenje učenika svih razreda osnovnih škola. Učenici će biti podeljeni u četiri ženske i isto toliko muških kategorija (prvi i drugi razredi, treći i četvrti, peti i šesti, te sedmi, osmi i ostali).

U svakoj kategoriji troje najboljih iz svake kategorije će biti nagrađeni medaljama. Prijave će se primati na mestu takmičenja u šumici kod Osnovne škole “Dositej Obradović” u vremenu od 9 do 9.45 časova, dok je start prve trke predviđen tačno u deset časova.

Svaki prijavljeni takmičar će biti učesnik u bogatoj tomboli koja će pored malih nagrada biti u kombinaciji za glavnu nagradu (bicikl). Iz somborskog kluba napominju da su za ovogodišnje takmičenje dozvoljeni svi tipovi bicikla, ali pod uslovom da su ispravni. Ako nemate svoj bicikl, možete ga pozajmiti od nekog drugog učesnika/ce, koji nisu u istoj kategorija. Učešće je besplatno za sve.

Svi zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti putem telefona 069/ 755 – 072 (Miloš).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena