Yunet
 

Sport

Najava 5. kola Srpske lige Vojvodina, Vojvođanske lige Sever i Područne fudbalske lige

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. septembar 2022. • 00:00 •

Najava 5. kola Srpske lige Vojvodina, Vojvođanske lige Sever i Područne fudbalske lige

Klubovi somborske opštine „Radnički 1912“ i „Stanišić“, u prošlom kolu Srpske lige igrali su u gostima i doživeli poraze. U 5. kolu oba tima su domaćini, „Radnički 1912″ kao trenutno 3. na tabeli u subotu 10. septembra je na svom stadionu domaćin ekipi „1.maj Ruma“ koja je na 12 poziciji dok „Stanišić“ koji je 15, na tabeli, u nedelju 11.septembra dočekuje ekipu „Podunavac“ iz Belegiša koja je prošle nedelje pobedila „Radnički 1912“ i sada je na 7. mestu na tabeli. Vodeća ekipa na tabeli „Borac“ iz Šajkaša gostuje ekipi Bačka“ u Bačkoj Palanki a drugolasirani „Bečej 1918“ je gost u Novom Sadu ekipi „Naftagas“. „Omladinac“ iz Novih Banovaca je domaćin ekipi „Tisa“, „Jedinstvo“ u Staroj Pazovi ekipi „Kabel“ a „Dinamo“ u Pančevu ekipi „Hajduk 1912“ dok je „Radnički“ iz Zrenjanina gost u Odžacima. Sve utakmice sem u Stanišiću igraju se u nedelju sa početkom u 16 časova.

U Vojvođanskoj ligi Sever „Sloga“ iz Čonoplje u 5. kolu igra u nedelju u Zmajevu sa ekipom „Obilić“. Ekipa iz Čonoplje ima iza sebe seriju od 3 pobede i kao 4.na tabeli očekuju još jedan trijumf u susretu sa ekipom koja je trenutno na poslednjem 16.mestu. Od ostalih susreta izdvojićemo gostovanje vodeće ekipe „Bratstvo 2019“ u Bajmoku i „Vrbasa“ u Gajdobri. „Mladost“ je u Turiji domaćin „Senti“ a „Preporod“ je domaćin ekipi „Bajša“, „Radnički 1918“ „Vojvodini“, „Krila Krajine“ subotičkoj „Bački“ a „Mladost APA“ dočekuje imenjaka iz Bačkog Petrovca. Sve utakmice igraju se sa početkom u 16 časova.

Klubovi somborske opštine u Područnoj ligi u 5.kolu će imati priliku da poprave utisak iz prošlog kola kada nisu ostvarili pobede. U subotu na stadionu kraj pruge „ŽAK“ koji je trenutno 11. domaćin je ekipi „Rusin“ koja je treća, dok poslednji tim lige “Kordun“ u Kljajićevu istog dana dočekuje „Soko“ iz Nove Gajdobre koji je 8. Drugom timu lige „Hajduk“Stapar u nedelju dolazi „Polet“ iz Karavukova. Vodeći tim lige „Lipar“ će pokušati da nastavi seriju pobeda u nedelju na svom terenu u susretu sa ekipom “ Borac“ iz Bačkog Gradišta. U ostali susretima domaćini su „Budućnost“ u Mladenovu imenjaku iz Gložana, „ČSK“ ekipi „Budućnost“ iz Paraga, „Tvrđava“ ekipi „Crvenka“ i „Naša Zvezda“ „Borcu“ iz Silbaša.

Sve utakmice igraju se sa početkom u 16 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena