Yunet
 

Sport

Predstojeći fudbalski vikend donosi nekoliko derbija

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. septembar 2022. • 00:00 •

Predstojeći fudbalski vikend donosi nekoliko derbija

U 6 fudbalskom vikendu ove sezone Područne fudbalske lige sastaju se međusobno ekipe koje se nalaze u vrhu lige.

U subotu 17 septembra u Crvenki će se sastati vodeća ekipa na tabeli „Lipar“, koji ima maksimalna učinak do sada 5 pobeda i „Crvenka“ koja je 6.na tabeli. U nedelju drugoplasirani „Hajduk“ igra u Paragama protiv ekipe „Budućnost“ koja je 5.na tabeli dok istog dana u Ruskom Krsturu igrati 3. i 4. tim na tabeli , domaći „Rusin“ i „ČSK“ iz Čelareva. Koliko će se promešati mesta na tabeli videćemo u nedelju uveče. U ostalim utakmicama aomborski „ŽAK“ u subotu ide u Novu Gajdobru gde igra sa novajlijama u ligi ekipom „Soko“ dok „Kordun“ iz Kljajićeva u nedelju ide u Mladenovo na susret sa ekipom „Budućnost“. „Polet“ je u Karavukovu domaćin ekipi „Tvrđava“, „Borac“ u Bačkom Gračacu ekipi „Naša Zvezda“ a Budućnost“ u Gložanima ekipi „Borac 46“. Sve utakmice počinju u 16 časova.

U 6.kolu MFL 1.razred vodeći tim lige „BSK“ će seriju pobeda pokušati da nastavi na svom terenu u susretu sa ekipom „Mladost“ iz Kruščića, dok će drugoplasirana ekipa „Omladinac“ iz deronja biti domaćin „Terekvešu“. Trećeplasirani „Dinamo 1923“ igra u Aleksa Šantiću sa istoimenom ekipom koja je četvrta na tabeli. U ostalim susretima „Odžaci“ su domačini „Poletu“ iz Sivca, „Omladinac“ na Bukovcu ekipi „Zadrugar“, Telečka“ ekipi „Radnički“ a „Polet“ u Rastini ekipi „Kula“. Sve utakmice se igraju u nedelju 18.septembra sa početkom u 16 časova.

U MFL 2.razred igra se 4 kolo. U subotu se u Bezdanu sastaju ekipe „Sport“ i „Dinamo“ iz Sonte a u nedelju somborski „PIK“ je domaćin ekipi „Jedinstvo“ iz Ribareva dok će se u Svetozar Miletiću igrati susret između dve neporažene ekipe do sada domaćina „Jedinstvo Lemeš“ i „Graničara“ iz Riđice. Sve utakmice se igraju sa početkom u 16 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena