Yunet
 

Sport

Šesto kolo Međuopštinske fudbalske lige 1. razred obeležila prva pobeda ekipe „Radnički“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. septembar 2022. • 00:00 •

Šesto kolo Međuopštinske fudbalske lige 1. razred obeležila prva pobeda ekipe „Radnički“

U 6. kolo Međuopštinske fudbalske lige 1 razred gosti osvajali bodove na 5 utakmica. Prvu pobedu ostvarila je ekipa „Radnički“ Sombor i to kao gost. Ekipu „Telečka“ je pobeđena rezultatom 3 : 1 i tako joj prepušteno dno tabele.

Vodeći tim lige „BSK“ je i u 6.kolu ostvario i šestu pobedu, ovoga puta u Bačkom Brestovcu pobeđena je „Mladost“ iz Kruščića sa 3 : 0. „Polet“ iz Sivca je iznendio u Odžacima i osvojio tri boda pobedom od 2 : 1 a „Terekveš“ je u utakmici u Deronjama sa drugoplasiranom ekipom „Omladinac“ odigrao bez golova . Pobede u gostima su ostvarili „Zadrugar“ na Bukovcu rezultatom 1 : 0 i „Kula“ u Rastini sa 2 : 1, dok je uspešan domaćin pored „BSK“ bio „Aleksa Šantić“ koji je pobedio „Dinamo 1923“ iz Bačkog Brega sa 3 : 2.

„BSK“ je prvi sa maksimalnim brojem bodova 18, slede „Omladinac“ iz Deronja sa 14 i „Aleksa Šantić“ i „Kula“ sa 13 bodova. Pri dnu su „Odžaci“ „Polet“ Rastina i „Radnički“ Sombor sa 3 boda i „Telečka“ na samom dnu bez bodova.

U 4.kolu MFL 2.razred strelci su bili veoma efikasni, u tri utakmice viđeno je 19 golova. „PIK“ je pobedio na stadionu kraj kanala ekipu „Jedinstvo“ iz Ribareva sa 6 : 1, „Graničar“ je u Svetozar Miletiću ostvario pobedu od 3 : 1 a u Bezdanu su domaći „Sport“ i „Dinamo“ iz Sonte odigrali 4 : 4.

“Graničar” iz Riđice je i dalje bez poraza i na čelu tabele sa 12 bodova , druga je ekipa “Jedinstvo lemeš” sa 9 a treći somborski “PIK” sa 6 bodova. „Sport“ i „Dinamo“ imaju po 4 a „Jedinstvo“ Ribarevo je pposlednje bez bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad