Yunet
 

Sport

Treći kasački dan u Somboru i Pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. septembar 2022. • 00:00 •

Treći kasački dan u Somboru i Pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu

Sombor će i ovog vikenda, kao i mnogo puta pre toga, biti Grad sporta, pored Krosa RTS u parku kod Železničke stanice, na Hipodromu je 3.kasački dan a u Gradskoj hali seniorsko Pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu.

3.kasački dan u Somboru u organizaciji Konjičkog kluba „Vojvođanin“ organizuje se u nedelju 25.septembra na Gradskom hipodromu u Somboru, sa početkom u 14:30h. Ovoga puta na programu je 8 kasačkih trka od kojih ćemo izdvojili tri : „Revanš Derby“, „Hollo Cup“ i Državno prvenstvo za grla do 3 godine. Ljubitelji sporta, posebno kasačkih trka imaju priliku da treći put ove godine uživaju u uzbudljivim trkama najboljih grla iz Srbije i Regiona.

U Sombor od danas pa naredna tri dana (22. do 25. septembra) u Gradskoj hali organizuje se seniorsko Pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu. Ovo je prvi put da je Sombor domaćin jednog ovakvog takmičenja. Mečevi će se moći besplatno gledati u Gradskoj hali, ali i pratiti uz direktne prenose na kanalu „Arena Fight“. Borbe počinju u 15 časova. Organizatori takmičenja su Bokserski savez Srbije i Bokserski klub „Sombor“, uz podršku grada Sombora i kompanije „MTS“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena