Yunet
 

Sport

Karate klub “Dušan Staničkov” na II međunarodnom karate seminaru u Aranđelovcu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 27. septembar 2022. • 00:00 •

Karate klub “Dušan Staničkov” na II međunarodnom karate seminaru u Aranđelovcu

Članovi Karate kluba “Dušan Staničkov” iz Sombora, Vladimir, Aleksandra i Milan Radmilović, Bojana Lakićević sa trenerom Borislavom Lakićevićem učestvovali su na II međunarodnom karate seminaru u Aranđelovcu u organizaciji Karate kluba “Knjaz”.

Predstavnici somborskog kluba imali su priliku da budu deo Seminara koji je vodila Junna Tsukii iz Japana, osvajačica zlatne medalje na svetskim igrama, koja se danas takmiči za reprezentaciju Filipina. Gošći iz Japana asistirale su Roksanda Atanasov, bivša svetska šampionka, Jovana Preković, dvostruka evropska, svetska i olimpijska šampionka i Ivet Goranova, olimpijska šampionka.

Somborski karatisti ističu da im je bila velika čast i zadovoljstvo što su dobili priliku da se nađu u društvu evropskih, svetskih i olimpijskih šampiona.

Pre seminara u Aranđelovcu treba istaći da je klub “Dušan Staničkov” prošlog vikenda na jubilarnom 25. Memorijalu “Igor Anđelković” u generalnom plasmanu zauzeo visoko treće mesto. Svi takmičari a bilo ih je 13 su uspeli da se domognu medalje. Zlatnu medalju su osvojili: Milan Radmilović, Nenad Lukić, Dušan Kubatov, Anja Buljević. Srebrom su se okitili: Iskra Ivanović, Lana Stolišić, Bojana Lakićević, Nikola Bunjevčev, Jovana Golubović, a bronzom: Daria Đurković, Mihajlo Miljković, Lana Merli , Boris Cvetkov.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena