Yunet
 

Sport

7. kolo PFL Sombor – rezultati

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 28. septembar 2022. • 00:00 •

7. kolo PFL Sombor – rezultati

U derbiju 7 kola somborskog područja u Staparu su se sastali „Hajduk“ trećeplasirani tim i prvi na tabeli „Rusin“ iz Ruskog Krstura.
Pobedio je domaćin rezultatom 2 : 0 i tako je gostujuća ekipa sa prvog pala na treće mesto a „Hajduk“ je sada drugi. Ekipa „Lipar“ je pobedom od 1 : 0 na svom terenu nad ekipom „Polet“ iz Karavukova došla do liderske pozicije na tabeli.

Uspehe su ostvarili i „ŽAK“ i „Kordun“. Drugu pobedu u ovoj sezoni „ŽAK“ je ostvario na svom terenu pobedivši ekipu „Budućnost“ iz Mladenova rezultatom 2 : 0, dok je „Kordun“ takođe drugu pobedu ove sezone ostvario u Kljajićevu gde je „Budućnost“ iz Gložana savladana rezultatom 2 : 1.

Jedini susret bez golova u 7.kolu viđen je u Čelarevu gde su bodove podelili domaći „ČSK“ i „Soko“. U ostalim utakmicama kao domaćini su pobedili „Tvrđava“ ekipu „Budućnost“ iz Paraga sa 1 : 0, „Borac 46“ imenjaka iz Bačkog Gradišta sa 2 : 1 a jediinu pobedu u gostima ostvarila je „Crvenka“ koja je u Silbašu savladala „Naša Krila“ sa 1 : 3.

Kao što smo rekli „Hajduk“ je sada drugi na tabeli, „ŽAK“ je 12. a „Kordun“ 14. Narednog vikenda se sastaju u međusobnom susretu. Domaćin je ekipa iz „Kljajićeva“. „Hajduk“ gostuje u Novoj Gajdobri.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad