Yunet
 

Sport

Izveštaji sa sportskih borilišta

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 29. septembar 2022. • 00:00 •

Izveštaji sa sportskih borilišta

Filip Ćurčić takmičar Plivačkog kluba „Sombor“ osvojio je drugo mesto u disciplini 100m prsno na Međunarodnom plivačkom mitingu “Jesenji Kup Subotice 2022” koji je održan u Subotici”. Učešće na mitingu je uzelo 335 takmičara iz 21 plivačkog kluba Mađarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

10 medalja su osvojili takmičari RK „Radnički“ na Međunarodnom memorijalnom turniru „Nikola Vukov“ u Senti. Najuspešniji među njima bili su Nikola Gunj (85kg) i Srećko Malbaša (51kg). Srebrne medalje osvojili su: Jovan Kosovac (40kg), Ilija Hinić (38kg) i Kristian Dobi (48 kg). Do bronze su stigli: Nemanja Lončarević (44kg), Mladen Batalo (54 kg), Aleksa Anđelić (23 kg), Danijel Bojanić (25kg) i Adrian Dobi (27 kg). Mihajlo Anđelić do 70 kg zauzeo je peto mesto.

U prvom koli Futsal lige Vojvodine somborski sastav „Žak Junior“ ostvario pobedu sa 3:2 protiv ekipe „Ful Fil“ iz Subotice.
U prvom kolu Druge rukometne lige ekipa „Dalmatinac“ iz Riđice izgubila u Dolovu od domaćina rezultatom 29:26 (11:12). RK „Sombor“ večeras igra meč prvog kola i to u Somboru protiv ekipe Rukometne akademije „Dinamo“ iz Pančeva.

6. tradicionalni „Međunarodni fudbalski turnir veterana“ održaće se za vikend (1. i 2. oktobar“) na fudbalskom terenu na Bukovcu. Učešće na turniru pored domaćina Sportskog udruženja „Veterani“ iz Sombora uzeće i dve ekipe iz Slovenije, „Šmarjeta“ i „Radomlje“, kao i Omladinac iz Banja Luke(Republika Srpska). Polufinalni mečevi se igraju u subotu, 1. oktobra od 11 časova. Susret za treće mesto odnosno finale održaće se dan kasnije u nedelju 2.oktobra.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad