Yunet
 

Sport

Na 3. memorijalu “Dušan Grba” učestvovalo 12 boćarskih ekipa

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. oktobar 2022. • 00:00 •

Na 3. memorijalu “Dušan Grba” učestvovalo 12 boćarskih ekipa

Kao što je i najavljivano na 3. memorijalu “Dušan Grba” učestvovalo je 12 boćarskih ekipa. U organizaciji Boćarskog kluba “Ravangrad” 12 ekipa, koje su bile podeljene u četiri grupe iz kojih su po dve prvoplasirane obezbedile učešće u samoj završnici.

U disciplini 2+1 nadmetali su se: BK “Novi Beograd”, BK “Dinara”, BK “Lasta” 1 i 2, BK “Dalmatinac” (Ruma), BK “Ravangrad” 1, 2 i 3, BK “Stanišić” 1 i 2, BK “Dalmatinac” (Riđica) i BK “Sombor”.

Plasman u polufinale izborile su ekipe “Stanišić 1” (Cvjetičanin/Bosnić) i “Stanišić 2” (Trivić/Andrić), kao i “Sombor” (Butorac/Antunić) i “Ravangrad” 2 (G. Leković/Berić-Mandić). U meču za treće “Sombor” je savladao “Stanišić” 2 sa 7:6, dok su se u finalu sastali “Stanišć 1” i “Ravangrad 2”.

Somborci su bili uspešniji, pobedili su 8:7, a pobednik je odlučen igranjem dodatne boće. Kako se navodi u klupskom izveštaju, ekipa koje su se našle na pobedničkom postolju nagrađeni su peharima i drugim prigodnim poklonima koje su uručili: Rade Kljajić, u dva mandata predsednik Boćarskog saveza Srbije, Rade Končarević i Boro Olujić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena