Yunet
 

Sport

U Somboru održan “Mini višeboj”

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 20. oktobar 2022. • 00:00 •

U Somboru održan “Mini višeboj”

Atletski klub “Maraton” iz Sombora organizovao je na Gradskom “Mini višeboj” na kojem je učestvovalo preko 200 dece , učenika iz Osnovnih škola Zapadnobačkog okruga, pa i šire do Novog Kneževca i Srbobrana. Deca su se takmičila u sledećim disciplinama : trčanje ( 60m, 100m), skok udalj i bacanje vorteksa.

Uz podršku učitelja, nastavnika,roditelja i trenera, sva deca su provela divan sppportski dan na Gradskom stadionu u Somboru, koje se odužilo skoro do mraka. AK “Maraton” se još jednom dokazao kao odličan organizator.

Najbolji su zaslužili da ih pomenemo …U konkurenciji drugih razreda kod devojčica su to bile Lana Andričin (Bezdan), Natalija Feher (Novi Kneževac) i Nevena Knežević (Novi Knežebac) a kod dečaka Mijat Momčilović (Sombor), Aleksandar Živkov (Novi Kneževac) i Marko Vlaović (Kula).

Kod trećih razreda najbole su kod devojčica : Dunja Mudrinić (Sombor), Maša Zarić (Crvenka), Sofija Bujić (Apatin), a kod dečaka Aleksa Feher i Lac Neckov iz Novog Kneževca, te Uroš Marković (Sombor).

U konkurenciji četvrtih razreda devojčice Ana Smit i Nika Andrinčin (Bezdan) i Teodora Urtail (Sombor), kao
I dečaci Dimitrije Čabrilo (Bezdan), Miloš Simić (Srbobran) i Đorđe Sunajko (Odžaci).

Kod petaka najbolji su bili Lena Radonjić (Crvenka), Ana Sukić (Crvenka), Anđela Vukelić/Mirka Pešut (Sombor), kao I dečaci Relja Lalić (Sombor), Đula Farkaš (Ruski Krstur), Tadija Malek (Novi Kneževac)/Andrej Ridić (Sombor).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad