Yunet
 

Sport

„Radnički 1912“ domaćin ekipi „Tisa“ –„Stanišić“ u Odžacima

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. oktobar 2022. • 00:00 •

„Radnički 1912“ domaćin ekipi „Tisa“ –„Stanišić“ u Odžacima

Ekipa somborskog „Radničkog 1912“ nanizala je dve loše partije, izgubljen je meč sa ekipom „Kabel“ u 10.
kolu u Novom Sadu, a odmah zatim i Kup susret sa ekipom „Stanišić“ na svom terenu. Više od poraza brine loša igra ali sve se može ispraviti u subotu u meču 11.kola Srpske lige Vojvodina kada u Sombor dolazi ekipa „Tisa“ iz Adorjana. Tim Igora Radusinovića ima priliku da ponovo poveća razliku jer svi pratioci na tabeli gostuju u ovom kolu. „Jedinstvo“ koje ima samo bod manje igra u Pančevu, „Podunavac“ je gost u Bačkoj Palanci a „Kabel“ u Rumi. Drugi predstavnik somborske opštine izgubio je bodove prošle nedelje na svom terenu od „Naftagasa“, a sada mu sledi teško gostovanje u Odžacima ekipi „Tekstilac“.

U ostalim susretima 11. kola sastaju se u Elemiru „Naftagas“ i „Omladinac“ u Zrenjaninu „Radnički“ i „Borac“ Šajkaš i u Bečeju gostuje „Hajduk 1912“. Kao što smo rekli “Radnički 1912“ je prvi sa 22 boda iz 10 utakmica a prate ga „Jedinstvo“ sa 21 , „Podunavac“ sa 18 i „Kabel“ sa 17 bodova, dok su na začelju „Bačka“ sa 8, „Stanišić“ sa 7 i „Radnički“ Zrenjanin sa 5 osvojenih bodova.

I u Vojvođanskoj ligi Sever igra se ovog vikenda 11. kolo. Jedini predstavnik somborske opštine „Sloga“ iz Čonoplje je prošle nedelje iznenadio i izgubio bodove na svom terenu. U nedelju igra u gostima ekipi „Radnički1905“ u Bajmoku. Od ostalih susreta izdvojićemo sledeće.

Lider na tabeli, jedini neporaženi tim, „Bratstvo 2019“ iz Prigrevice ide po novu pobedu ovoga puta u subotu u Suboticu gde mu je domačin ekipa „Bačka 1901“. I drugi i treći tim lige gostuju „Vrbas“ je u Bačkom Petrovcu a „Mladost“ iz Turije u Ratkovu. „Bratstvo 2019“ ima maksimalnih 30 bodova i prate je tri tima sa po 19 bodova, a to su „Vrbas“ „Mladost“ i „Sloga“. Na začelju su „Obilić“ i „Mladost APA“ sa po 6 osvojenih bodova u 10 utakmica.

Sve utakmice počinju u 14 časova i 30 minuta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad