Yunet
 

Sport

Pregled fudbalskih rezultata Vojvođanske i Područne lige

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 25. oktobar 2022. • 00:00 •

Pregled fudbalskih rezultata Vojvođanske i Područne lige

Za 11. kolo Vojvođanske lige Sever može se reći da je bilo uzbudljivo sa puno postignutig golova i sa uglavnom očekivanim rezultatima. Postignuto je 29 golova na 8 utakmica od kojih su 5 dobili gostujuće ekipe.
Predstavnik somboske opštine „Sloga“ iz Čonoplje gostovala je u Bajmoku i pobedom od 2 : 0 popravila utisak posle poraza na svom terenu prošlog vikenda. Golovima koje se u drugom poluvremenu dali Rajčanji i Pavić osvojena su tri važna boda.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: U Novom Žedniku „Preporod“ i „Hercegovac“ su odigrali utakmicu sa 9 golova. Pobedili su gosti sa 4 : 5. Strelci su bili raspoloženi i u Ratkovu gde je domaći „Radnički 1918“ poražen od „Mladosti“ iz Turije sa 1 : 5. „Krila Krajine“ su na svom terenu pobedile „Obilić“ sa 2 : 0, a „Mladost“ u Bačkom Petrovcu kao domaćin ekipu „Vrbas“ sa 1 : 0. Kao gosti slavili su još „Bratstvo 2019“ u Subotici gde je bilo 1 : 2 za lidera na tabeli i „Bajša“ koja je u Bačkom Gradištu pobedila „Vojvodiinu“ 1 : 3. Jedinu nerešenu utakmicu odigrali su u Apatinu domaća „Mladost“ i „Senta“ bilo je 1 : 1. Na tabeli je i dalje prva, ubedljivo, ekipa „Bratstvo 2019“, bez poraza i sa 33 maksimalna boda. Druga je ekipa „Mladost“ Turija sa 22 koliko ima i treće „Sloga“ iz Čonoplje. Na začelju „Mladost APA“ sa 7 i „Obilić“ sa 6 bodova.

U 11 kolu PFL viđeno je takođe mnogo golova i to čak 32 u 8 utakmica. U opštinskom derbiju u Stapru „Hajduk“ je pobedio somborski „ŽAK“ sa 4 : 1. Istim rezultatom je „Tvrđava“ u Baču pobedila „Kordun“ , dok je u Čelarevu 1 gol bio dovoljan domaćinu za 3 boda protiv „Budućnosti“ iz Gložana. „Lipar“ je kao domaćin poražen takođe sa minimalcem od „Budućnosti“ iz Mladenova, dok su „Naša Zvezda“ i „Soko“ u Silbašu igrali 1 : 1. Za dobar prosek ppostignutih golova u ovoom kolu potrudili su se strelci u Obrovcu gde je domaćin izgubio 1 : 3 od ekipe „Rusin“, zatim u Bačkom Gračacu gde je takođe gost ekipa „Budućnost“ iz Paraga pobedila rezultatom 2 : 4, kao i u Crvenki gde je domaćin dao 8 golova ekipi „Polet“ iz Karavukova. „Hajduk“ je i dalje prvi na tabeli sa 29 bodova a prati ga ekipa „Rusin sa 28. „ČSK“ je treći sa 25 bodova. „ŽAK“ je sada na 12 mestu dok je „Kordun“ poslednji na tabeli.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad