Yunet
 

Sport

“Volejstars” druga pobeda – “Sombor” treći poraz

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 3. novembar 2022. • 00:00 •

“Volejstars” druga pobeda – “Sombor” treći poraz

Odbojkašice ekipe “Volejstars” igrale su prošlog vikenda u Novom Sadu 3.kolo Druge lige Sever i pobedile domaćina ekipu “NS Volej tim” rezultatom 2:3 (23:25, 22:25, 25:17, 25:19, 7:15).

Posle dva dobijena seta odbojkašice iz Kljajićeva su odjednom popustile i dozvolile domaćinu da preuzmu inicijativu i dođu do 5 seta. Ali kad je bilo najpotrebnije “Volejstars” je odigrao najbolje i bez uzbuđenja dobio odlučujući set.

Sada su na četvrtom mestu na tabeli sa šest bodova. Na prvom, drugom i trećem mestu su ekipe “Štrand Volej”, “Panonija” i “Omladinac” sa po maksimalnih devet bodova. Ekipa “Volejstars” je u 4 kolu domaćin u Gradskoj hali ekipi “Novi Sad 2”. Susret se igra u subotu, 05. novembra od 15.30 časova.

Odbojkaški klub “Sombor” na našu žalost ne prati uspehe žena, u 3. kolu treći poraz Bodove iz Sombora je odnela ekipa “Sloven” . Ovo je treći meč koji mladi somborci gube sa 0 : 3. Sa obzirom na to poslednji su na tabeli, a ispred je “Stražilovo” koje takođe nema pobedu ali ima jedan poraz sa 2:3 i 1 bod. Loše je počelo ali nadamo se da je to samo početak.

U 4.kolu “Sombor” gostuje u Baču protiv ekipe ”Partizan”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena