Yunet
 

Sport

Bokserski klub „Sombor“ u Nikšiću

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. novembar 2022. • 00:00 •

Bokserski klub „Sombor“ u Nikšiću

Proteklog vikenda, domaćin dva kola u novom formatu Regionalne lige u boksu bio je grad Nikšić u Crnoj Gori. Kao što je poznato u ovoj sezoni takmiči se 10 klubova iz Srbije, Bih, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije a među njima je i Bokserski klub „Sombor“. Podsetimo u novom izdanju lige ne boksuje klub protiv kluba već se u ligaškom delu takmičenja gde će svaki klub biti domaćin, rade pojedinačne borbe čiji parovi se određujui žrebom. Kroz pojedinačne borbe sakupljaće se poeni a 4 kluba koja skupe najviše poena plasiraće se u play off i boriti za titulu šampiona Regionalne lige 2022/2023.

BK „Sombor“ je u Nikšiću predstavljalo deset takmičara. Prvog dana pobede su ostvarili Beriša (junior), Ametović, Galanov, Gubaš, Savić i Nikolić, dok su poraze pretrpeli Čakširan, Sejdi, Stanojlović i Knežević. Dan kasnije drugu pobedu ostvaruju Beriša, Nikolić i Savić, ali i pored i prikazane borbenosti mečeve gube Gubaš, iskusni Galanov i Knežević.

Posle održana dva vikenda i četiri kola ekipa Stojana Kneževića BK „Sombor se nalazi na deobi trećeg mesta sa 54 osvojena boda koliko ima i BK „Nikšić“. Najbolja je ekipa „Loznica“ sa 73 boda, ispred ekipe iz Novog Pazara koja ima 57 bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena