Yunet
 

Sport

Pregled rezultata 13. kola Vojvođanske lige Sever i PFL Sombor

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. novembar 2022. • 00:00 •

Pregled rezultata 13. kola Vojvođanske lige Sever i PFL Sombor

Jedini predstavnik somborske opštine u fudbalskoj Vojvođanskoj ligi Sever „Sloga“ iz Čonoplje izgubila je susret 13. kola u Novom Žedniku. Domaćin ekipa „Preporod“ pobedila je minimalcem 1 : 0. Od ostalih susreta izdvojićemo susret dva imenjaka u Ratkovu gde je domaćin „Radnički 1918“ izgubio od ekipe „Radnički 1905“ iz Bajmoka 1 : 3, očekivane pobede „Vrbasa“ u Bačkom Gradištu nad ekipom Vojvodine“ i „Bratstva 2019“ u Bajši.

13. kolo je ipak obeležila utakmica u Subotici gde je „Bačka 1901“ pobedila „Sentu“ sa 11 : 2. Ekipa „Bratstvo 2019“ je i dalje prva i jedina ekipa sa svim pobedama do sada i maksimalnih 39 bodova. „Mladost“ iz Turije je druga sa 26, dok je sada „Vrbas“ na trećem mestu a „Sloga“ četvrta. U sledećem kolu gledaćemo okružni derbi u Čonoplji. Domaća „Sloga“ će ugostiti neporaženu ekipu iz Prigrevice.

U Područnoj ligi od somborskih klubova jedino je „Hajduk“ osvojio bodove. U 13.kolu na svom terenu igrao je sa ekipom „Budućnost“ iz Gložana. Pri rezultatu 2 : 0 za domaćina utakmica u Staparu je prekinuta zbog povreda nekoliko igrača gostujućeg tima, pa će biti registrovana službenim rezultatom 3 : 0.

„ŽAK“ i „Kordun“ su igrali u gostima i doživeli su poraze „ŽAK“ je izgubio u Liparu od domaćina sa 3 : 1 a ekipa iz Kljajićeva je poražena u Silbašu od ekipe „Naša Zvezda“ sa 4 : 0. Sa obzirom da je „Rusin“ izgubio u Crvenki „Hajduk“ je ponovo na prvom mestu na tabeli sa 33 boda, sledi „Rusin“ sa 31, zatim „ČSK“ sa 29 i „Lipar“ sa 28 bodova. „ŽAK“ je 12. sa 13 bodova, dok je „Kordun“ i dalje poslednji sa samo 6 osvojenih bodova. Narednog vikenda „Kordun“ dočekuje „Borac 46“ iz Obrovca, „ŽAK“ ekipu „Naša Zvezda“ iz Silbaša a „Hajduk“ ekipu „Tvrđava“ iz Bača.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad