Yunet
 

Sport

Finalne trke Venera CX kids – Liberty Cycling Race 2022.

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. novembar 2022. • 00:00 •

Finalne trke Venera CX kids – Liberty Cycling Race 2022.

Biciklistički klub „Sombor“ je za vikend organizovao četvrte ujedno i finalne trke ovogodišnjeg takmičenja „Venera CX kidsa – Liberty Cycling Race“.

Podsetimo u toku godine na istom mestu su održana tri takmičenja i spajanjem svih rezultata iz 4 trke , dobili su se pobednici u nekoliko uzrasnih kategorija dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Po rečima Roberta Martona iz Biciklističkog kluba „Sombor“ ovo takmičenje koje je bilo namenjeno za decu koja se ne bave biciklizmom, nego bicikl koriste kao prevozno sredstvo ili sredstvo za rekreaciju, ispunilo je sva očekivanja. Bogat nagradni fond bio je verovatno mamac za ozbiljan broj učesnika, više od 100 ukupno.

Biciklistički klub „Sombor“ je kao organizator uz podršku prodavnice „Meksiko“ iz Sombora koji su donirali četiri bicikla za tambolu, Grada Sombor, i velikog broja manjih firmi iz Sombora „ i ovaj put bio na visini zadatka te je napravio odličnu sportsku manifestaciju. Sledeće godine Biciklistički klub „Sombor“ planira da nastaviti sa ovakvim vidom propularizacije biciklizma na ovim prostorima, a uz to najavljuje i to da radi i na drugim projektima.

Foto: Biciklistički klub „Sombor“

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena