Yunet
 

Sport

(VIDEO) Omladinska škola FK „Radnički 1912“ počela pripreme za novu sezonu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. januar 2023. • 00:00 •

(VIDEO) Omladinska škola FK „Radnički 1912“ počela pripreme za novu sezonu

Fudbalska zimska pauza u našem okruženju se bliži kraju i za oko mesec dana počeće prolećni delovi ligaških takmičenja. Fudbalski klubovi su okupili igrače i na svojim stadionima započeli pripreme.

Na Gradskom stadioni u Somboru u nedelju, 29. januara, mlađe fudbalske kategorije su počele sa pripremama. Koordinator rada svih selekcija Damir Vuković sa svojim trenerima okupio je na prvom treningu preko pedeset mladih fudbalera, pionirske, kadetske i juniorske selekcije. Prvo je održan sastanak u prostorijama kluba, na kojem se mladićima predstavio način rada u narednih mesec dana kao i to koja su očekivanja od njih u sledećoj sezoni.

„Danas krećemo sa pripremama koje ćemo odraditi u našoj teretani, našim terenima i na prijateljskim utakmicama koje smo već zakazali. Jako nam je važno da se dobro pripremimo jer kao što se znate naši momci nastupaju u Jedinstvenoj kvalitetnoj ligi, kadeti takođe, a pioniri igraju Kvalitetnu ligu Vojvodine grupa Sever. To su izuzetna i kvalitetna takmičenja sa klubovima iz samog vrha Vojvodine. Zadovoljni smo rezultatima u prvom delu i ne želimo to da pokvarimo. U trećem mesecu tačnije 11. marta kreću pioniri i kadeti, omladinci 18, zakazali smo do tada za svaki vikend prijateljske utakmice. Imamo idealne uslove za rad pa je na nama samo da radimo“, ističe je Damir Vuković, koordinator rada svih mlađih selekcija.

Kao što se vidi omladinski pogon somborskog srpskoligaša je veoma ozbiljno počeo sa radom, a šta će biti sa ekipom prvog seniorskog tima još se zvanično ništa ne zna. Ljubitelji fudbala u Somboru u svakom slučaju jedva čekaju mart i početak prolećne sezone.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena