Yunet
 

Sport

(VIDEO) Devetog vikenda „SOS Lige budućih šampiona” u Somboru postignuto ukupno 122 gola

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 1. februar 2023. • 00:00 •

(VIDEO) Devetog vikenda „SOS Lige budućih šampiona” u Somboru postignuto ukupno 122 gola

U 9.vikendu najmasovnijeg i najpopularnijeg fudbalskog turnira za mlađe kategoriije „SOS LBŠ Sombor 2023“ odigrano je 16 utakmica i postignuto ukupno 122 gola , po 61 u subotu i 61 u nedelju.

Prvog dana, u subotu, u efikasnosti su prednjačile ekipe domaćina Škole fudbala „Oranž“ u dve utakmice postigli su 21 gol a primili samo 1. Na skoro svim utakmicama bilo je mnogo golova i ostvarene su sve ubedljive pobede. Pored ekipa iz Sombora, na zelenom terenu „Oranž“ Arene videli smo ekipe „Mladost“ iz Apatina i „Kordun“ iz Kljajićeva. Ipak kao najbolja i najneizvesnija je bila utakmica u generaciji 2011. između ekipa „Mladost“ i „Spektar“. U zanimljivom meču punom lepih prilika za gol, mnogo dobrih odbrana, puno trčanja viđen je samo 1 gol i to pred kraj meča. Pobedila je „Mladost“ sa 1 : 0.

U nedelju, drugog dana, kao što smo rekli isto 8 utakmica i 61 gol. Domaćim ekipama pridružile su se ekipe i „TSC“ iz Bačke Topole i „Mladost“ iz Apatina. Najefikasnije su bile ekipe iz Bačke Topole u 4 odigrane utakmice 2 pobede, 1 nerešena i 1 poraz, a gol razlika 32 : 9. Apatinci su bili takođe veoma efikasni, odigrali su dve utakmicu i obe pobedili sa 12 datih golova dok ni jedan nisu primili. Po objavljenim tabelama od strane organizatora, može se zaključiti da je ove godine kvalitet ekipa u nekoliko kategorija dosta ujednačen i da će biti velike borbe u samoj završnici turnira.

Sledeći vikend se igra 4. i 5 februara na istom mestu u isto vreme.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena