Yunet
 

Sport

Odbojkaši počeli sa takmičenjem – rukometaši kreću narednog vikenda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. februar 2023. • 00:00 •

Odbojkaši počeli sa takmičenjem – rukometaši kreću narednog vikenda

Odbojkaši „Sombora“ počeli su drugi deo prvenstva susretom 12.kola Druge odbojkaške lige – Sever na gostovanju u Kulpinu. Od istoimenog tima izgubili su rezultatom sa 3:1 (25:17, 25:12, 23:25, 25:17). Domaćin je prva dva seta ubedljivo rešio u svoju korist, ali u trećem setu „Sombor“ dolazi prvi do 25 poena, ali to je bilo sve. „Sombor“ je i dalje poslednji tim lige sa svega dva osvojena boda. Sledeće kolo, u Sombor, u nedelju od 17 časova u malu salu Gradske hale „Mostonga“ dolazi ekipa „Kikinde“.

Odbojkašice „Volejstarsa“ svoj prvi meč ove godine igraju danas u Somboru protiv ekipe „Srem 2“. Ekipa iz Sremske Mitrovice je u prvom delu sezone slavila je u pet setova i nalazi se na 8. mestu na tabeli dok su odbojkašice iz Kljajićeva na 2. mestu sa 4 boda manje od prvoplasirane ekipe „Panonija“ iz Bačke Palanke.

Rukometni klub „Sombor“ nastavak takmičenja u Drugoj ligi Vojvodina kreće u nedelju 12. februara, susretom 14. kola i to na gostovanju ekipi „Dinamo“ u Pančevu. Domaćin je na 2. mestu na tabeli dok je „Sombor“ poslednji i očekuje ga velika borba za opstanak u drugoligaškom društvu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena