Yunet
 

Sport

Rukometaši „Sombora” prekinuli seriju poraza

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 7. mart 2023. • 00:00 •

Rukometaši „Sombora” prekinuli seriju poraza

RK „Sombor“, poslednja ekipa na tabeli Druge lige Vojvodine u rukometu pružila je odličan otpor petoplasiranom timu iz Riđice i prekinula seriju poraza.

U okviru 17. kola odigrao se u suboti opštinski derbi koji je završen nerešenim rezultatom 28:28 (16:16). Mora se reći da je publika u Gradskoj hali videla odličnu utakmicu. Prvo poluvreme izjednačena borba i rezultatska klackalica, koja se završila sa 16:16. U ovom delu najviše se istakao odlični golman domaćeg tima Predrag Marjanac.

U drugom delu prvu veću prednost od 5 golova ostvaruje „Dalmatinac“ ali domaći to do 50 minuta stižu i do kraja se opet igra gol za gol „Sombor“ povede „Dalmatinac“ izjednači i tako se završava sa krajnjih 28 : 28 i podelom bodova.

U domaćem timu najefikasniji je bio Veljko Pavlović sa 13 golova, dok je u ekipi „Dalmatinac“ to bio Filip Graovac sa 7.
„Dalmatinac“ je i dalje na 5.mestu na tabeli sa 19 bodova, a „Sombor“ na poslednjem mestu sa 6 bodova. U 18.kolu u nedelju 12.marta „Sombor“ gostuje u Rumi, a „Dalmatinac“ je domaćin ekipi „Budućnost“ iz Alibunara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena