Yunet
 

Sport

Bokserski klub “Sombor” najuspešniji klub Pojedinačnog prvenstva Vojvodine

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 9. mart 2023. • 00:00 •

Bokserski klub “Sombor” najuspešniji klub Pojedinačnog prvenstva Vojvodine

U Novom Sadu održano je Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u boksu za sve uzrasne kategorije. Ovo takmičenje zajednički su organizovali Bokserski savez Vojvodine, Bokserski savez Srbije i novosadski Bokserski klub “Patriote”.

Bokserski kluba Sombor je u konkurenciji 40 klubova sa područja naše pokrajine, ponovo bio najbolji i ovo je već četvrta godina za redom kako je BK Sombor proglašen za najuspešniji klub prvenstva. Nastupila su 22 takmičara, koji su osvojili 14 medalja.

Na najviše pobedničko postolje popeli su se: Nataša i Marija Lukić, Miloš Došen, Stefan Nikolić, Nikola Bogatinovski, Milan Čakširan, Veljko Ristić, Antonio Biset i Uroš Čingelić. Srebrne medalje pripale su: Andrijani Anđelić, Stefanu Došenu, Mihajlu Ristiću i Vukoviću, dok je jedinu bronzu osvojio Aleksej Racić.

“Ovo su standardno sjajni rezultati koje naši takmičari postižu, što je potvrda, ali i podstrek da još više rade i treniraju i ugledaju se na plejadu šampiona u klubu. Čestitke svim protivnicima i klubovima na fer i korektnom ponašanju” – stoji na kraju saopštenja Bokserskog kluba Sombor.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad