Yunet
 

Sport

„Radnički“ dočekuje „Odžake“, a „Sloga“ ekipu „Sente“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 17. mart 2023. • 00:00 •

„Radnički“ dočekuje „Odžake“, a „Sloga“ ekipu „Sente“

Ovog vikenda na programu su mečevi 18. kola Srpske lige Vojvodina , Vojvođanske lige Sever i Područne fudbalske lige Sombor, kao i 15. kolo Međuopštinske lige 1. razred.

U 18. kolu Srpske lige Vojvodina 4 utakmice se igraju u subotu, a 3 u nedelju. 19.marta će u Belegišu „Podunavac“ ugostiti „Tisu“, u Novom Sadu „Kabel“ je domaćin predstavniku somborske opštine ekipi „Stanišić“, a u Šajkašu igraju „Borac“ i „Omladinac“. 18.marta u Kuli „Hajduk 1912“ dočekuje „Jedinstvo“, u Bečej ide „Bačka“iz Bačke Palanke, u Zrenjaninu igraju „Proleter“ i „Dinamo 1945“, a u Rumi „1.maj“ i „Naftagas“. Sve utakmice počinju u 15 časova.

Ovo kolo slobodna je vodeća ekipa na tabeli „Tekstilac“. Ekipa iz Odžaka je na sigurnom prvom mestu sa 36 bodova, a prate je tri ekipe sa 28 a to su „Borac“, „Bečej“ i „Jedinstvo“, „Stanišić“ je pretposlednji 14. sa 10, a „Radnički“ poslednji 15. sa 9 bodova.

U 18.kolu Vojvođanske lige Sever u subotu 18.marta predstavniku somborske opštine ekipi „Sloga“ u Čonoplju dolazi ekipa „Senta“, istog dana „Vrbas“ je domaćin „Obiliću“ u Prigrevici se igra derbi ovog kola – sastaju se „Bratstvo 2019“ i „Mladost“iz Turije, „Bajša“ je domaćin ekipi „Hercegovac“, „Bačka“ u Subotici ekipi „Preporod“ a u Apatinu „Mladost APA“ ekipi „Krila Krajine“. U nedelju igraju u Bačkom Gradištu „Vojvodina“ i „Radnički 1905“, a u Bačkom Petrovcu „Mladost“ i „Radnički 1918“. I ovde sve utakmice počinju u 15 časova.

Na tabeli je prva do sada ne poražena ekipa „Bratstvo 2019“ sa 49 bodova, prate je „Mladost“iz Turije sa 32, „Sloga“ i „Mladost“ iz Backog Petrovca sa 31 bodom. Na zacelju su „Vojvodina“ i „Mladost APA“ sa 12 bodova.

U 18.kolu Područne fudbalske lige Sombor u subotu 18. i nedelju 19.marta svi timovi somborske opstine gostuju a raspored je sledeci : U Gložanima igraju „Budućnost“ i „Soko“, u Ruskom Krsturu „Rusin“ i „Budućnost“ Mladenovo a u Paragama gostuje „Kordun“. Dan pre u subotu igraju se tri susreta, u Karavukovu gostuje somborski „ŽAK“, u Crvenki „ČSK“ a u Bačkom Gračacu vodeći „Hajduk“. Jos dve utakmice se igraju u nedelju, „Tvrđava“ gostuje u Obrovcu a „Naša Zvezda“ je domaćin ekipi „Lipar“.Sve utakmice počinju u 15 časova.

Na tabeli „Hajduk“ iz Stapara, ekipa bez poraza, drži prvo mesto sa 43 boda, a „Rusin“ je drugi sa 39, „Crvenka“ treća sa 36. Somborski „ŽAK“ je 10. na tabeli a na poslednja dva mesta su „Tvrđava“ i „Kordun“ sa po 12 bodova.

U 15.kolu Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1.razred sve utakmice se igraju u nedelju 19.marta. Sastaju se u Svilojevu „Terekveš“ i „BSK“ , u Srpskom Miletiću ekipi „Zadrugar“ dolazi „Polet“ iz Sivca a „Mladost“ iz Kruščića ide u Bački Breg. Somborski „Radnički“ je domacin ekipi „Odžaci“ a „Kula“ ekipi „Omladinac“ iz Deronja. U Rastini gostuje „Omladinac“ sa Bukovca a u Telečkoj ekipa „Aleksa Šantić“. Sve utakmice počinju u 15 časova.

Na tabeli je prva ekipe „Kula“ sa 33 boda a prate je 3 ekipe „Polet“ Sivac, „Dinamo 1923“ i „BSK“ sa 31.bodom. „Radnički“ Sombor je na 11. mestu a ispod njega su „Polet“ Rastina, „Mladost“ Krusić i „Telečka“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena