Yunet
 

Sport

Održan Rukometni turnir „Čoklja handball Cup 2024″

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. maj 2024. • 00:00 •

Održan Rukometni turnir „Čoklja handball Cup 2024″

Pod imenom „Čokolja handball cup 2024″, a pod sloganom „Više od igre“, nedavno osnovani rukometni klub kojeg čine dva sela somborske opštine Kljajićeva i Čonoplje organizavao je rukometni turnir za pionirske kategorije rukometaša.

Učestvovale su pionirke i pioniri ekipa RK „Dalmatinac“ iz Riđice, RK „Obilić“ iz Novog Kneževca i ORK „Kljajićevo Čonoplja“.

Kod Pionira 1.mesto zauzela ekipa RK „Dalmatinac“ 2.mesto RK „Obilić“ Novi Kneževac a 3.mesto ORK „Kljajićevo – Čonoplja“ Kod Pionirki 1.mesto takođe RK „Dalmatinac“ ovde su na 2. devojčice ORK „Kljajićevo –Čonoplja“ a na 3.mestu RK „Obilić“.

Veliku radost budućim rukometašicama i rukometašima učinila je svojom posetom delegacija RK „Partizan“iz Beograda koju su činili proslavljeni rukometni asovi Nedeljko Jovanović, Vladimir Mandićem i Dane Šijan. Gosti iz Beograda su klubu donirali vrednu rukometnu opremu.

Podršku ORK „Kljajićevo – Čonoplja“ na organizaciji ovog izuzetnog turnira su dali grad Somboru, Sportski savez grada Sombora, MZ Čonoplja, kao i roditelji dece koja su učestvovala na turniru i kako ga zovu Rukometni klub „Dva Sela“ im se ovom prilikom svima zahvaljuje na tome, jer je ovobio veliki sportski događaj za naša sela Kljajićevo i Čonoplju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena