instagram
 
instagram

Društvo

Rekordna zainteresovanost za konferenciju „IT for business”

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 25. novembar 2021. • 12:54 •

Rekordna zainteresovanost  za konferenciju „IT for business”

Preko 180 zainteresovanih  prijavilo se za učešće na konferenciju „IT for business”, čiji je cilj povezivanje firmi i kompanija koje nisu iz IT struke, sa onima koji se tom oblašću bave, ističu organizatori.

Zbog propisanih mera broj učesnika u samoj sali bio je ograničen, dok su ostali konferenciju pratili onlajn putem. Među onima koji su događaj  pratili uživo, bila je i menadžerka subotičke firme Portofit d.o.o. Bojana Đukić.  Kako objašnjava, poslovanje ove firme grana se u tri pravca, primarna je prodaja fitnes opreme, a tu su i fitnes i wellness, kao i centar za oporavak. Situacija sa korona virusom usmerila je posao više na onlajn, te je to svakako jedan od razloga učešća na ovoj konferenciji.

Ukupno je bilo sedam predavača, jedan od njih je i Miroslav Varga, koji dolazi iz Osjeka. Miroslav je predstavnik firme koja se bavi gugl alatima, oglašavanjima, analizama, te svim oblastima ovog pretraživača. Kako ističe naš sagovornik, ove konferencije su i više nego korisne na polju poslovanja, jer se na osnovu iskustva dele saznanja koja za mnoge učesnike svakako jesu korisna u daljem biznisu. Tema predavanja  bila je „Prodajne greške u onlajn prodaji”, te je upravo i iz tog segmenta Miroslav podelio svoja iskustva sa učesnicima.

Iz IT klastera Subotice kažu da je iskazano veliko interesovanje građana, te da je sama konferencija  besplatna za sve učesnike. Poseban akcenat stavljen je na to  da se preduzetnicim našega kraja, odnosno određenom segmentu poslovanja, prikažu najznačajnije informacije. 

Ovo je treća po redu konferencija u našem gradu.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena