Društvo

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 3. juna

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 1. jun 2022. • 13:04 •

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 3. juna

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala  Subotica, Ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u petak 3. juna. Sajam će se održati u Domu kulture, u Glavnoj br.12,  od 10 do 13 časova.

Poslodavci su i ove godine iskazali  potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta, gde svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom tako i u alternativnom zanimanju.

Iskazane su sledeće ponude za posao:

  • Radnici bez obzira na obrazovni profil kao što su šivači, operateri u proizvodnji,radnici na farmi živine, pomoćni farbari,pomoćni stolari,
  •  sa SSS traženi su zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači,namotavači, presači, tehničari održavanja- elektro ili mašinske struke,električari, operateri na kontroli kvaliteta, bravari,kranisti, mašinski kalupari, stolari,konsultanti prodaje u pozivnom centru sa znanjem mađarskog jezika, administrativni radnici, trgovci,agenti terenske prodaje, magacioneri,konobari i šankeri
  •  lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja-bez radnog iskustva, inženjeri kvaliteta mašinske ili elektro struke.

Ukupno je iskazano oko 400 slobodnih radnih mesta koje će se popuniti u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja. Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo  20 poslodavaca.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar  utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

IZ NSZ pozivaju nezaposlena lica,  lica koja traže promenu zaposlenja,  sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja.

 

Preporučujemo još …


Slušanost radija u Subotici
Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Jutrenje

RTV Subotica

Jutrenje

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin