Društvo

Za đake Politehničke škole 118 diploma

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 1. jun 2022. • 14:25 •

Za đake Politehničke škole 118 diploma

Politehnička škola u Subotici podelila je 118 diploma za učenike koji su ostvarili značajne rezultate na različitim nivoima takmičenja. Iz škole poručuju da je ova godina posebno uspešna kada je reč o dostignućima đaka.

Politehnička škola je škola koja radi na četiri područja rada i to geodezija i građevinarstvo, šumarstvo i obrada drveta, grafičarstvo i kultura, umetnost i javno informisanje. Ni ove godine nisu izostali značajni rezultati učenika, koji su učestvovali na raznim takmičenjima, kao i  na mnogim manifestacijama. Jedna od 118 nagrađenih đaka je i Danijela  Kadrijević.

Ova godina značajna je i po velikom uspehu ostvarenom iz oblasti sporta. Dizači tegova su prvi u Srbiji, a đaci su ostvarili i dobre rezultate i u atletici i gimnastici. Učenici Politehničke škole treći su  u Republici u streljaštvu. Jedan od učesnika na sportskom takmičenju bio je i Vladimir Vujković Bukvin, a kako kaže ovaj uspeh je od posebnog  značaja  za njega.

Tehničari štampe najbolji su u Srbiji, ističe direktor ove ustanove, Iso Planić, imamo pet drugih mesta i šest trećih, kada je reč o takmičenjima na državnom nivou.  Dobri rezultati nisu izostali ni iz drugih oblasti, dodaje Planić.

Na kraju svake školske godine običaj je da se svim učenicima koji su ostvarili značajne rezultate podele zahvalnice, kako bi njihov trud i rad dodatno bio podržan, poručuju iz škole.

Preporučujemo još …


Slušanost radija u Subotici
Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 200704 bytes) in /home/vtv/public_html/vojvodjanski.com/contents/inclVojvodjanskaDogadjanja.php on line 25