Društvo

Prosidba uživo na Radio Subotici: Natalija rekla „DA“ Borisu

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 20. septembar 2022. • 13:24 •

Prosidba uživo na Radio Subotici: Natalija  rekla  „DA“ Borisu

Da je ljubav polje neočekivanog dokazao je i naš sugrađanin Boris Vuković koji je svoju devojku Nataliju Lukić zaprosio uživo u programu Radio Subotice. Taj čin zabeležile su i naše kamere, a ovo je njihova priča.

Naizgled običan dan za našu sugrađanku Nataliju Lukić pretvorio se događaj koji će pamtiti do kraja života. Dok je gostovala u  radio emisiji „Jutarnja kafica do podne” u kojoj je  pričala o svojoj karijeri, usledilo je nešto  potpuno neočekivano. Iznenada se pojavio njen partner Boris sa buketom ruža i prstenom i postavio pitanje  kojim je zaokružena njihova ljubavna priča. Iako je razmišljala o ovom danu, Natalija kaže da ovaj čin svakako prevazilazi sva njena očekivanja.  

Boris i Natalija su prijatelji 11 godina, a ljubav između njih rodila se  pre  nešto više od godinu dana. Kako priča Boris od početka je znao da je ona žena za njega, a do same prosidbe došlo je spontano, ali ne i neplanirano.  Iako ga je od jutros  pratio maler, ispraznio mu se telefon, zapao je u saobraćanu gužvu pa je skoro zakasnio, ipak je uspeo  da zaprosi svoju devojku,a  kako kažu, što je suđeno, to će i biti. 

Iako emisija ima mnogo gostiju, ovo je prvi slučaj prosidbe u programu, priča voditelj Marjan Kiš. Natalija je drag gost i više puta je bila na Radio Subotici, a Marjan se u celu priču uključio kada ga je Boris jutros pozvao.

Za kraj ostaje samo da u ime cele ekipe Radio Televizije Subotica poželimo budućim mladencima sve najlepše i da njihova priča bude ona „i živeli su srećno do kraja života”.

Preporučujemo još …


Slušanost radija u Subotici
Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Jutrenje

RTV Subotica

Jutrenje

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin