instagram
 
instagram

Društvo

Predstavljeno pet vojvođanskih portala za promociju turizma

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 26. oktobar 2022. • 11:56 •

Predstavljeno pet  vojvođanskih portala za promociju turizma

Sa ciljem promovisanja kulture kao i turizma u Vojvodini predstavljeno je pet vojvođanskih portala - „Cvet na Tisi”, „Talasi Dunava”, „Banatski let”, „Tvrđava” i portal „Hej salaši”.   

Pet portala pokrenuto je sa idejom da  vesti iz oblasti kulture, turizma  i sporta na teritoriji Vojvodine, pa tako i Srbije,  budu dostupne svima, pa i van granica naše zemlje. Jedan od portala je i „Tiski cvet” , a kako objašnjava urednica Mina Đurić, cilj promocije jeste  upoznati širu javnost sa  radom ovih portala.

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam podržao je sam koncept i izradu portala, jer oni mogu umnogome da utiču na bolju informisanost javnosti i potencijalnih turista o Vojvodini kao turističkoj destinaciji i njenim pojedinim mikrolokacijama. Kako ističe  pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, danas je posebno važno imati podatke  na internetu, jer je to najlakši način kako ljudi dođu do informacija  o nekom mestu, a svakako je cilj i nastaviti ulaganja kako bi potencijalni turisti ponovo došli na destinaciju.

Ovi portali od izuzetnog su značaja za pravovremeno, istinito, kao i objektivno  informisanje naših građana, istakla je pokrajinska  sekretarka za kulturu, informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Dragana Milošević. Ovom prilikom Milošević je dodala da je takođe veoma  važna i saradnja Pokrajinske vlade i medija, te maksimalna podrška za obavljanje osnovne delatnosti ne izostaje. Kroz ove portale biće prikazana pre svega kulturno -  turistička ponuda Vojvodine.

Oko 350 medija trenutno postoji na teritoriji Vojvodine.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena