instagram
 
instagram

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 30. decembar 2021. • 11:13 •

Praznične servisne informacije

Prva tri dana nove godine neće raditi nijedna ambulanta. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a nakon toga u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu žena takođe neće raditi 1, 2. i 3. januara, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Kovid ambulanta u Harambašićevoj ulici će 1. i 2. januara raditi od 7 do 17 časova, a 3. januara od 7 do 20 časova. Vakcinalni punkt neće raditi tokom prazničnih dana.

Apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće tokom svih prazničnih dana, non-stop.

Univerexport, Maxi, Lidl, Roda i Idea sutra će raditi skraćeno, do 18 časova, u subotu je neradni dan, a 2. i 3. januara će radno vreme biti redovno.

Sve pijace koje su u nadležnosti AD "Tržnica" i JKP "Subotičke pijace" neće raditi 1. januara.

Autobusi „Subotica-transa“ će sutra saobraćati do 21.15, a 1, 2. i 3. januara po redu vožnje za nedelju.  Prva dva dana 2022. godine autobusi na međunarodnoj liniji Subotica-Segedin neće saobraćati, a sva tri praznična dana ni autobusi na liniji Subotica-Beograd. Autobus na  liniji Subotica-Novi Sad koji polazi iz Subotice u 11.45 će saobraćati.

Naplata i kontrola parkiranja sutra će se obavljati do 17 časova. Tokom prazničnih dana,  parkiranje se neće naplaćivati na celoj teritoriji grada.

JKP „Čistoća i zelenilo” će u ponedeljak, 3. januara odnositi smeće iz domaćinstava po rasporedu utvrđenom za taj dan, saopšteno je iz ovog preduzeća, uz molbu građanima da blagovremeno pripreme posude  za pražnjenje.

Sve pošte će 31. decembra raditi do 17 časova, osim pošte kod Železničke stanice, koja će biti otvorena do 18 časova. Od 1. do 3. januara non-stop će dežurati pošta na graničnom prelazu Horgoš.

SRC „Prozivka”  će 31. decembra raditi do 12 časova, 1. i 2. januara će biti zatvoren, dok će 3. januara raditi redovno. Otvoreni bazen „Dudova šuma” će raditi sutra do 12 časova, dok 1, 2. i 3. januara neće raditi.

Sinagoga će sutra raditi skraćeno, do 10 do 14 časova, dok će 1. i 2. januara biti zatvorena za posetioce.

Državni praznik, 3. januar, biće neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena