instagram
 
instagram

Servisne informacije

Radno vreme tokom prazničnih dana

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 14. februar 2022. • 10:05 •

Radno vreme tokom prazničnih dana

Sutra se obeležava Dan državnosti. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Sretenje – Dan državnosti Srbije je državni praznik i praznuje se 15. i 16. februara. Oba dana su neradna.

Ambulante Doma zdravlja 15. i 16. februara neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru dežurstvo će obezbediti Služba za hitnu medicinsku pomoć.  Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 7 časova do ponoći, nakon čega će dežurati Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice.  Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj će primati pacijente od 7 do 20 časova. Vakcinalni punkt u Novoj opštini neće raditi.

Svi maloprodajni objekti u sklopu trgovinskog lanca Univerexport radiće po uobičajenom radnom vremenu oba praznična dana.

Autobusi „Subotica-transa“ će tokom prazničnih dana saobraćati po redu vožnje za nedelju. Linija Subotica-Segedin-Subotica će saobraćati, linija Subotica-Beograd-Subotica neće, a na liniji Subotica-Novi Sad-Subotica  saobraćaće polazak u 11.40 iz Subotice i 20 časova iz Novog Sada,  dok će jutarnji polazak izostati.

JKP „Parking” neće naplaćivati parking 15. i 16. februara. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi.

JKP „Čistoća i zelenilo” u danima državnog praznika neće odvoziti kućno smeće, osim u utorak iz MZ Verušić i u sredu iz MZ Bikovo. Iz ovog preduzeća mole građane da blagovremeno pripreme komunalni otpad.

Oba praznična dana pošta na graničnom prelazu Horgoš biće otvorena non-stop, a u sredu će raditi i pošta u Prvomajskoj ulici, od 7.30 do 14 časova.

Gradsko klizalište, SRC Prozivka, Hala sportova i Gradski stadion će oba praznična dana raditi po uobičajenom radnom vremenu. Na bazenu u Dudovoj šumi će biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste, dok će ostali objekti u nadležnosti JKP Stadion biti zatvoreni.

Sinagoga će biti otvorena za posetioce 15. i 16. februara, od 10 do 18 časova. Kako napominju iz Fondacije „Subotička Sinagoga”, sve posetioce očekuje poklon iznenađenje.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena