instagram
 
instagram

Servisne informacije

Izmene u saobraćaju autobuskih linija zbog Subotičkog polumaratona

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 26. avgust 2022. • 10:42 •

Izmene u saobraćaju autobuskih linija zbog Subotičkog polumaratona

Zbog održavanja 5. Subotičkog polumaratona i zatvaranja većeg broja ulica u centru grada, u nedelju 28. avgusta će doći do izmena u saobraćaju autobuskih linija, od 9 do 13 časova. Do izmena će doći na gradskim linijama 1a, 2, 3, 6 i 16, kao i na prigradskim za Čantavir, Žednik, Đurđin, Bajmok, Tavankut i Kelebiju.

Linija 1a Kelebija opština-Novo naselje će od stajališta “Bolnica” saobraćati trasom linije 16 do Zagrebačke ulice kroz koju će proći do Preradovićeve ulice odakle će saobraćati svojom uobičajenom trasom. Prvi polazak sa Kelebije opštine koji će saobraćati izmenjenom trasom je 8:55 dok će sa Novog naselja polazak u 8:40 biti prvi polazak koji ide izmenjenom trasom linije

Linija 2 Srpski šor-KTC iz Srpskog šora će kroz ulicu Arsenija Čarnojevića  saobraćati do ulice Petra Lekovića. Nakon ulice Petra Lekovića do KTC-a neće saobraćati linija 2. Prvi polazak koji će saobraćati skraćenom trasom linije je polazak u 8:15 sa Srpskog Šora.

Linija 3 Makova Sedmica-Bajski put će biti podeljena na dve linije. Jedna linija će saobraćati na relaciji Makova Sedmica-Međumesna autobuska stanica dok će druga linija saobraćati na relaciji Bajski put-Lifka (Trg žrtava fašizma).

Linija 6 Mali Bajmok-Vikend naselje će biti podeljena na dve linije. Jedan autobus će saobraćati na relaciji Mali Bajmok-Lifka (Trg žrtava fašizma) dok će drugi saobraćati na relaciji Vikend naselje-Međumesna autobuska stanica.

Linija 16 Teslino naselje-Aleksandrovo će (gledano iz smera Aleksandrova) saobraćati uobičajenom trasom do stajališta “Bolnice” odakle će skrenuti desno u Bajnatsku ulicu a nakon toga će se kretati Senćanskim putem do stajalište “Patrija/Nova opština” odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 16.

Privremena autobuska stajališta će biti postavljena u ulicama Petra Lekovića, Arsenija Čarnojevića(kod Hale sportova) i kod katedrale Svete Terezije Aviljske (Trg žrtava fašizma).

Autobusi na prigradskim linijama Čantavir, Žednik, Đurđin će saobraćati Bajnatskom ulicom do stajališta “Bolnica” odakle nastavljaju uobičajenim trasama. Autobusi za Bajmok, Tavankut i  Kelebiju će od Bajnatske ulice saobraćati Baogradskim putem i  Zagrebačkom ulicom. Stajališta “MEŠC”, “Patrija”, “Pošta II” kao i “Lifka” neće biti u upotrebi. Autobusi za Bajmok, Tavankut će umesto stajališta “Lifka” stajati na stajališta “Sarvaš”. Autobus za Kelebiju će stajati na stajalištu “Preradovićeva”.

Detaljnije informacije mogu se naći na sajtu JP Subotica-trans www.sutrans.rs.

 

 

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena