instagram
 
instagram

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 30. decembar 2022. • 10:39 •

Praznične servisne informacije Foto: pixabay

Nijedna ambulanta neće raditi sutra i prva tri dana nove godine. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a nakon toga u Službi za hitnu medicinsku pomoć od 20 do 7 časova,  i 24-časovno u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu žena takođe neće raditi 1, 2. i 3. januara, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici, sutra od 7 do 18 časova, a ostalim danima  od 7 do 13 časova. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj ulici će raditi od 7 do 14 časova.

Apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće tokom svih prazničnih dana, non-stop.

Svi maloprodajni objekti Univerexporta će sutra raditi do 18 časova. 1. januara je neradni dan, 2. januara će radno vreme biti skraćeno, od 8 do 20 časova, a 3. januara će raditi redovno. Maxi, Lidl, Roda i Idea će sutra biti otvoreni do 18 časova, prvog dana nove godine neće raditi, a 2. i 3. januara će radno reme biti uobičajeno.

Autobusi „Subotica-transa“ sutra na svim linijama saobraćaju do 21.15, a 1, 2. i 3. januara po redu vožnje za nedelju.  Prvog dana 2023. godine autobusi na međunarodnoj liniji Subotica-Segedin neće saobraćati.

JKP „Parking” neće naplaćivati parkiranje 1. i 2. januara.

Pošte će sutra biti otvorene do 17 časova. Tokom prazničnih dana će raditi samo na graničnim prelazima, a 3. januara od 8 do 14 časova i pošta u Prvomajskoj ulici.

JKP „Čistoća i zelenilo” u ponedeljak i utorak neće odvoziti smeće iz domaćinstava, osim u ponedeljak sa Kelebije, sa leve strane iz pravca grada, i u utorak iz Verušića.

SRC „Prozivka” će sutra biti otvoren do 12 časova, 1. i 2. januara neće raditi, a 3. januara će radno vreme biti uobičajeno. Gradsko klizalište će sutra takođe raditi skraćeno, 1. januara će biti zatvoreno, a 2. i 3. će raditi prema ustaljenom rasporedu. Ostali objekti JKP „Stadion” tokom prazničnih dana neće raditi ili će biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin