instagram
 
instagram

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 14. februar 2023. • 10:18 •

Praznične servisne informacije

Sutra se obeležava Dan državnosti. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Sretenje – Dan državnosti Srbije je državni praznik i praznuje se 15. i 16. februara. Oba dana su neradna.

Ambulante Doma zdravlja 15. i 16. februara neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, i dvadesetčetvoročasovno u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.  Služba za zdravstvenu zaštitu dece će dežurati od 7 časova do ponoći, nakon čega brigu o malim pacijentima preuzima Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice.  Stomatološka služba će primati pacijente u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj će raditi od 7 do 13 časova.

Autobusi „Subotica-transa“ će tokom prazničnih dana saobraćati po redu vožnje za nedelju. Linije Subotica-Segedin i Subotica-Novi Sad koja polazi u 11.40 će saobraćati, a linija Subotica-Beograd neće. U petak će autobusi saobraćati po redu vožnje za radni dan, a tim da neće biti đačkih polazaka zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama.

JKP „Parking” 15. i 16. februara neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada i na zatvorenim parkinzima. Blagajna preduzeća u navedenom periodu neće raditi.

Pošta na graničnom prelazu Horgoš će oba praznična dana biti otvorena non-stop, a u četvrtak će raditi i pošta u Prvomajskoj ulici, od 7.30 do 14 časova.

JKP „Čistoća i zelenilo” neće odvoziti smeće iz domaćinstava u sredu i četvrtak. Ni blagajna ovog preduzeća neće raditi u dane državnog praznika.

Sinagoga će tokom prazničnih dana raditi uobičajeno, od 10 do 18 časova. Kako napominju iz Fondacije „Subotička Sinagoga”, sve posetioce očekuje poklon-iznenađenje.

Preporučujemo još …


Slušanost radija u Subotici u 2022. godini
Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin