praznicne-servisne-informacije
instagram
 
instagram

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 5. januar 2024. • 11:57 •

Praznične servisne informacije

Drugog dana Božića, 8. januara, radiće ambulanta na Karađorđevom putu, od 7 do 20 časova, nakon čega će, do 7 sati narednog dana, dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć. Služba za zdravstvenu zaštitu dece će raditi od 7 do 20 časova, nakon čega će do ponoći za hitne slučajeve dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć. Stomatološka ambulanta će primati pacijente od 7 do 13 časova. U zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru će biti organizovano 24-časovno dežurstvo.

Objekti Univerexporta će sutra, 6. januara, raditi do 18 časova, a u nedelju je neradni dan za sve objekte, osim sledećih, koji će raditi u jednoj smeni: na Bajskom putu 60, u Petra Popovića Age 1, Ivana Antunovića 86A, Nade Dimić 202, na Putu Edvarda Kardelja 110, na Trgu cara Jovana Nenada 2-4, Pazinska 3, Teslina 66, Palmotićeva 42, na Karađorđevom putu 92/A, Šandora Lifke 56, Jakšićeva 24, na Majšanskom putu  48 i 364, na Aleji maršala Tita 15, na Segedinskom putu 19 i 80, Josipa Zelića BB, Braće Radić 114,  Edvarda Kardelja 2, Franje Kluza 1, na Puškinovom  trgu  4, Ognjena Price 45, na Beogradskom putu  43, Georgija Dimitrova 16, u Đurđinu, na Kelebiji, Gornjem Tavankutu, Bačkim Vinogradima, Hajdukovu, Paliću, Novom Žedniku, Bajmoku i Čantaviru. U ponedeljak će Univerexportovi objekti raditi uobičajeno. Lidl, Maxi i Idea će sutra raditi do 18 časova, u nedelju je neradni dan, a u ponedeljak redovno radno vreme.

Autobusi „Subotica-transa” će u nedelju saobraćati uobičajeno, odnosno po redu vožnje za nedelju, a u ponedeljak po redu vožnje za subotu. Linije Subotica-Beograd i Subotica-Segedin u ponedeljak neće saobraćati.

JKP „Parking” će na Badnji dan redovno kontrolisati i naplaćivati parkiranje, nedeljom se i inače ne kontroliše i ne naplaćuje, a drugog dana Božića neće biti kontrole i naplaćivanja u zoniranim delovima grada, kao ni na zatvorenim parkinzima. Tog dana će biti zatvorena i blagajna preduzeća.

Pošte sa celodnevnim radnim vremenom će sutra raditi skraćeno, do 17 časova. Na dan Božića će raditi pošta na graničnom prelazu Horgoš, koja će biti otvorena non-stop.

JKP „Čistoća i zelenilo” će u ponedeljak, 8. januara, odvoziti smeće iz domaćinstava. Blagajna preduzeća neće raditi.

Preduzeće „Subotička toplana” je saopštilo da u ponedeljak blagajna neće raditi.

SRC Prozivka i Gradsko klizalište će i na Badnji dan i na prvi i drugi dan Božića raditi redovno, a ostali sportski objekti u nadležnosti JKP Stadion ili neće raditi ili će u njima biti organizovano dežurstvo za sportiste.

Gradska uprava 8. januara neće raditi.

Praznične servisne informacije ćemo dopunjavati tokom dana, kako ih budemo dobijali od instutucija, ustanova i preduzeća.

 

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin