dobar-fudbal-za-kraj
instagram
 
instagram

Sport

Dobar fudbal za kraj

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 31. decembar 2023. • 08:59 •

Dobar fudbal za kraj

Dobar fudbal obeležio je završni dan 50. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, a najviše uspeha na jubilarnom turniru imala je ekipa Šeki enterijer-Real impeks koja je pokazala da još ima šta da ponudi svojim navijačima.

Polufinala su okončana tek nakon velike borbe i penala. U okršaju Pivnice „Gros“ i ekipe Huntmann nije bilo golova u regularnom delu meča, mada je više šansi u završnici imala Pivnica „Gros“. Ipak, u izvođenju penala Bajmočani dolaze do pobede od 3:1. Meč Šeki enterijer-Real impeks – NTM Čikerija doneo je još više uzbuđenja, dva gola u završnici i konačan rezultat od 1:1. U junaka penal-serije je izrastao Dušan Vukoslavović, golman pobedničke ekipe.

Usledili su revijalni nastupi mladih nada subotičkog fudbala, kroz ekipe Spartak, Arena, Subotica i SuTeam, a onda su na red stigle utakmice koje su odlučivale o trofejima. Rani gol NTM Čikerije u meču za treće mesto protiv Huntmann-a usmerio je utakmicu ka visokoj pobedi Čikerije od 6:1, a onda je na red došlo veliko finale.

Pivnica „Gros“ je povela pogotkom Zdravka Maravića koji je u više navrata zaslužio aplauze cele Hale sportova, ali stiže preokret i pobeda Šeki enterijera od 3:1. Miodrag Guberinić i Čedomir Tomčić okreću rezultat, a neizvesnost otklanja Aleksandar Zolnajić, najbolji strelac turnira.

Uz Zolnajića, pojedinačne nagrade dobili su Dušan Vukoslavović, najbolji golman, te Zdravko Maravić, najbolji strelac. Dodeljena su i priznanja igračima, ekipama i ljudima koji uradili mnogo na popularizaciji malom fudbala poslednjih godina, kao i novčane nagrade – najvrednija za prvo mesto iznosila je 500.000 dinara.

Nagrade najboljima uručili su Nataša Aleksić, članica Gradskog veća Subotice zadužena za sport i omladinu, Sreten Damnjanović, predsednik Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković, generalni sekretar ove organizacije, te Tadija Stantić, predsednik Gradskog fudbalskog saveza Subotice.

 

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin