kipar-zimska-stanica
instagram
 
instagram

Sport

Kipar – zimska stanica

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 11. januar 2024. • 08:06 •

Kipar – zimska stanica Foto: FK Spartak

Prvi dan tekuće nedelje doneo je i početak priprema u Fudbalskom klubu Spartak, a od utorka su Golubovi i zvanično u radnom režimu. Pripreme za nastavak sezone u Super ligi Srbije biće podeljene u tri faze, početak je u Subotici (do 14. januara), potom sledi selidba na Kipar (do 28. januara), dok će završni „glanc“ biti opet „udaren“ na severu Bačke.

Što se kadrovske situacije tiče, poznato je da su u Suboticu doveli Nemanju Krsmanovića, dvadesetogodišnjeg defanzivca, da sa prvotimcima radi nekoliko talentovanih omladinaca, dok u Spartaku više nije vezni igrač Vladan Vidaković kome je istekla šestomesečna pozajmica iz slovenačkog Maribora.

Nikola Simović ističe kako interesovanja za najbolje igrače Spartaka ima, ali da neće biti žurbe oko prodaje, dok će, eventualni odlasci diktirati tempo dolazaka. On ističe i kako je Spartak stabilan klub, te dodaje kako je letnji prelazni rok bio u znaku rekordnog transfera Srđana Hrstića u Švedsku, dok je Nikola Srećković iz Spartaka otišao u Poljsku.

– Naš cilj je poznat, želimo da budemo među osam najboljih ekipa u plej-ofu. Imamo dobar tim, trenera koji ga je preporodio, i očekujemo dobre rezultate u nastavku takmičenja. Sa transferima nećemo žuriti, čekaćemo ponude koje će biti odgovarajuće, kako nama, tako i igračima. Želimo i da se pojačamo, kako bi naše ciljeve lakše ostvarili – ističe Simović.

Spartak će kroz pripremni period odigrati pet prijateljskih mečeva, a generalna proba zakazana je za 3. februar, kada će Golubovi ugostiti Inđiju. Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se drugog vikenda februara.

 

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin