121353-fk-spartak-predstavio-cetiri-nova-igraca
instagram
 
instagram

Sport

FK Spartak predstavio četiri nova igrača

RTV Subotica • Sanda Mileusnić Nikolić • 7. februar 2024. • 14:34 •

FK Spartak predstavio četiri nova igrača

FK Spartak Ždrepčeva krv sezonu nastavlja sa igračkim pojačanjima. Ugovor su sa subotičkim klubom potpisali Nemanja Krsmanović, Marko Kerkez, Ilija Martinović i Stefan Tomović.

Ovogodišnjim pojačanjem su iz rukovodstva kluba, kažu zadovoljni, te ističu da se nadaju plasmanu u prvih osam ekipa u plej-ofu.

„Stefan Tomović je 2001.godište, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, o njegovoj karijeri ne treba da pričam, prošle godine je u Čukaričkom asistirao, davao golove, ne ulazim u  razloge njegovog neigranja, nama se ukazala prilika na obostrano zadovoljstvo, jako brzo smo se dogovorili i nadam se da će da opravda ono zbog čega je doveden i ono što je pokazivao u prošlom periodu u svojem bivšem klubu.

Nemanja Krsmanović je 2003.godište, pokriva pozicije levog bočnog napadača i levog beka, momak koji je prošao Partizanovu školu i odigrao oko desetak utakmica u Superligi  u Topoli, otisnuo se kratko preko. Zbog godišta i zbog njegovog  kvaliteta tehničkih i ljudskih smo isto reagovali brzo, napravili saradnju i nadam se da će da opravda ono zbog čega je doveden u Spartak“ – ocenio je sportski direktor,  Ljubiša Dunđerski i nastavio predstavljanje.

 „Ilija Martinović je 1994.godište, igra na poziciji centralnog beka. Desilo se sve u dva dana odlaskom Tanasijevića, reagovali smo u toku priprema odmah i u dva dana dogovorili transfer sa Ilijom.  Momak sa puno inostranog iskustva, profesionalac, nadam se da će da opravda sve ono zbog čega je ovde.

Marko Kerkez je 2000.godište, pokriva poziciju levog centralnog beka i levog beka. Tehničke i fizičke sposobnosti su nas naterale isto da nakon što je raskinuo ugovor sa Vojvodinom iskoristimo priliku. Brzo smo reagovali i nadamo se da to što mi želimo, da će to on da ostvari.“

Predstavljeni novi igrači zahvalili su se upravi kluba na pruženoj prilici, te poručili da će učiniti sve da opravdaju poverenje i izbore ulazak u prvih osam ekipa.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin